2019 : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

SHARE:

ΚΡΙΟΣ
Βάλε τα δυνατά σου, γιατί σε περιμένει πολλή δουλειά!
Αυτή η χρονιά τεστάρει τις αντοχές σου. Σε φέρνει αντιμέτωπη με τις ευθύνες σου στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και με τις καινούριες επιλογές σου. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου από την αρχή της χρονιάς και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Το 2019 διαθέτει αρκετές επαγγελματικές επιλογές. Κάποιες θα είναι ξεκάθαρες και θα μπορείς εύκολα να τις αναγνωρίσεις, κάποιες άλλες όμως θα έχουν μια δυσκολία στην ανίχνευση και αναγνώρισή τους ή θα εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο, κάτι που θα σε κάνει να διστάζεις λίγο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι αυτή η χρονιά επιβάλλει επαγγελματικές αλλαγές, μιας και το ζώδιό σου επηρεάζεται και από τις 4 εκλείψεις της χρονιάς και κυρίως σε αυτόν τον τομέα. Είσαι πάντα αφοσιωμένη στη δουλειά σου και το 2019 δεν θα είναι εξαίρεση, θα αφιερώνεις το χρόνο σου εκεί και όπως είναι φυσικό αυτό θα φέρει τα παράπονα των κοντινών σου ανθρώπων που δεν θα σε βλέπουν αρκετά.
Ο Δίας από τον Τοξότη σε βοηθάει αρκετά όλο το χρόνο. Σου δίνει έμπνευση, σε κάνει πιο επικοινωνιακή και σε κάνει να βρίσκεις λύσεις ακόμα κι εκεί που είναι δύσκολο να βρεθούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να τις αναζητήσεις πέρα από τα καθιερωμένα.
Η Αφροδίτη θα είναι επίσης σύμμαχός σου, από 20 Απριλίου έως 15 Μαΐου, η οποία θα σε βοηήσει να ολοκληρώσεις τους ερωτικούς σου στόχους. Θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με την ερωτική σου ζωή και να διεκδικήσεις αυτόν που επιθυμείς. Από 28 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου μπορείς να απολαύσεις το φλερτ, μιας και η Αφροδίτη στο Λέοντα σε βγάζει στο προσκήνιο και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Φαίνεσαι και φυσικά ανταποκρίνεσαι όταν χρειάζεται. Από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 8 Οκτωβρίου είσαι απολύτως διαθέσιμη να γίνεις η ιδανική σύντροφος και οι πλανήτες σε βοηθάνε να έχεις την απαιτούμενη ανταπόκριση. Κάτι θα σε γεμίσει και θα καταλάβεις ότι αυτό είναι προς όφελός σου. Ειδικά οι γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο, ρίχνετε τους τόνους σε όλους τους τομείς, αφού φεύγει η επιρροή του Ουρανού και από τις 6 Μαρτίου και μετά οι αντιδράσεις σε όλους τους τομείς είναι πιο κουλ.
Να θυμάσαι ότι οι εκλείψεις που σε επηρεάζουν έντονα, τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο, είναι μια καλή ευκαιρία για σένα να μεγαλώσεις την οικογένειά σου -ή τουλάχιστον να το σκεφτείς. Πάντως το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια κυριαρχεί κατά τη διάρκεια του 2019 και είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει αρκετά.


ΤΑΥΡΟΣ
Υποδέξου τις αλλαγές με σύνεση!
Το 2018, χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν μια πιεστική χρονιά για σένα. Γιατί οι αλλαγές δεν σου αρέσουν και γιατί αναγκάστηκες να πάρεις μερικές δύσκολες αποφάσεις. Το 2019 έχει και καλά νέα. Οι εκλείψεις δεν σε πιέζουν και μάλλον σε βοηθούν. Η μόνη που σε επηρεάζει αρνητικά είναι αυτή στο τέλος του Ιανουαρίου, που σε αναγκάζει να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι επαγγελματικό, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις πίσω κάτι οικογενειακό. Εκεί, θα νιώσεις λίγο πιεσμένη. Στις 6 Μαρτίου έρχεται ο Ουρανός στο ζώδιό σου. Που σημαίνει ότι πρέπει να μάθεις να ζεις στο τώρα, να απολαμβάνεις τις στιγμές, κάτι που δεν συνηθίζεις. Επίσης, πρέπει να εξοικειωθείς με τις αλλαγές και να μάθεις ότι πρέπει να τις κάνεις στη ζωή σου. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν σταθερές βάσεις και αν τις αναζητάς απλά χάνεις χρόνο. Τα καλά νέα είναι ότι το 2019 καλυτερεύουν τα οικονομικά σου. Σημαντικό. Ο Δίας από τον Τοξότη σου δίνει μια ανάσα, κυρίως αν έχεις χρέη προς Τράπεζες και εφορία, μιας και σε βοηθάει να τα ρυθμίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο καινούριος χρόνος ευνοεί τους έρωτες που έχουν ένα μυστήριο ή έναν παράνομο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει αρκετά ώστε να πάρεις το ρίσκο. Η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου από 15 Μαίου έως 9 Ιουνίου και σε βοηθάει να είσαι λαμπερή, δημιουργική και σίγουρη για τις επιλογές σου. Θετικό διάστημα για τα ερωτικά είναι και το τέλος του καλοκαιριού. 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα και όσο θέλεις. Αν μπορέσεις να εμπιστευθείς τους άλλους, και η αρχή της χρονιάς είναι καλή για τα ερωτικά σου. Το ίδιο θα χρειαστεί να κάνεις ξανά από 8 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου. Το 2019 έχει πολλές μετακινήσεις. Ταξιδάκια κοντινά ή μακρινά. Τα τελευταία απαιτούν προσκετικότερη οργάνωση γιατί είναι εύκολο να ακυρωθούν.
Γενικά, να προσέχεις τα οικονομικά σου. Η αναζήτηση καινούριας πηγής εισοδήματος μερικές φορές μοιάζει εύκολη, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να παρασυρθείς και να εμπιστευθείς λάθος άτομα που τελικά δεν θα σε οδηγήσουν σε κάτι προσοδοφόρο.ΔΙΔΥΜΟΙ
Ώρα για αποφάσεις!
Ευτυχώς δεν σε επηρεάζουν οι εκλείψεις άμεσα, οπότε γλιτώνεις από ανατροπές στη ζωή σου, γλιτώνεις κι από δύσκολες αποφάσεις. Κάνεις εύκολα καινούριες συνεργασίες και βρίσκεις συμμάχους που σε βοηθάνε πολύ. Μάθε να εμπιστεύεσαι και να ανταποδίδεις.
Αν και δεν σου αρέσουν οι δεσμεύσεις, το 2019 μπορεί να αποφασίσεις να δεσμευθείς, ακόμα και να παντρευτείς. Μην αγχώνεσαι. Είναι κάτι που θα σου βγει αυθόρμητα και αβίαστα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από 9 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου και θα σε κάνει ιδιαιτέρως ομιλητική και επικοινωνιακή. Θα λες στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν και αυτό θα σε κάνει απολύτως ερωτεύσιμη. Προσοχή λίγο στις υπερβολές. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν σκοπεύεις να τηρήσεις, γιατί θα εκτεθείς και δεν το θέλεις. Το φθινόπωρο διαθέτει επίσης ωραίες ερωτικές στιγμές. Από 14 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου θα έχεις την ευκαιρία για καινούριες γνωριμίες ή για να ανανεώσεις τις παλιές. Από 11 Απριλίους έως 17 Αυγούστου είναι το σωστό διάστημα να επανεξετάσεις -αν θέλεις- μια σχέση της ζωής σου, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε προσωπικής φύσης. Συνειδητοποιείς ότι έδωσες ένα τέλος χωρίς να έχεις εξαντλήσει τις δυνατότητές της, οπότε τώρα μπορείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
Αν κάτι πρέπει να προσέξεις το 2019 είναι… τα πισώπλατα μαχαιρώματα -ειδικά από το Μάρτιο και μετά. Το νου σου, στα επαγγελματικά κυρίως. Η απόδοσή σου μπορεί να προκαλεί ζήλια και να δημιουργεί επικίνδυνους ανταγωνιστές. Στα οικονομικά σου, να περιμένεις κάποια σκαμπανεβάσματα (θετικά και αρνητικά) και ειδικά την περίοδο των εκλείψεων. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν σε βοηθάει να κάνεις τον προγραμματισμό σου με ασφάλεια. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και δυστυχώς μερικές φορές θα χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι που θέλεις πολύ για κάτι που πρέπει.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις τα θέματά σου με σοβαρότητα!
Είσαι στο κέντρο των εξελίξεων, είτε σου αρέσει είτε όχι. Ο ρόλος σου -και στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην οικογένεια, είναι βασικός και ουσιαστικός, και τώρα το συνειδητοποιείς απόλυτα. Γίνεσαι λοιπόν αποφασιστική, παίρνεις τα ηνία και μερικές φορές γίνεσαι και λίγο αυστηρή -ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο Κρόνος από το απέναντι ζώδιο, δυστυχώς δεν σε βοηθάει να είσαι άνετη, αφού έχεις πάνω από το κεφάλι σου έναν μόνιμο κριτή να σε ελέγχει και να υπογραμμίζει τα λάθη σου. Από 11 Απριλίους έως 17 Αυγούστου η πίεση θα είναι πιο έντονη και θα ευθύνονται παλιότερες αποφάσεις που πήρες πρόχειρα, ίσως και λανθασμένα.
Νιώθεις όμως από την αρχή του χρόνου πολύ ερωτική. Σε προσέχουν και σου αρέσει. Όχι ότι θα βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου ή το γάμο σου. Αλλά δεν αποκλείεται κιόλας, αρκεί να αναλάβεις το ρίσκο και να έχει επίγνωση των ενδεχόμενων συνεπειών. Επαγγελματικά δεν σε περιμένει κάτι απόβλεπτο και δεν έχεις να διαχειριστείς δύσκολα πράγματα. Ερωτικά, αναγνωρίζεται η ευαισθησία σου, ειδικά από τις 3 έως τις 28 Ιουλίου. Γίνεσαι αρκετά επιλεκτική και το ποιος θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου εξαρτάται από τη διεκδίκηση που θα προηγηθεί. 8 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου το φλερτ ξεκινάει ξανά, αλλά δεν έχει την εξέλιξη που θέλεις. Είναι απλά μια δόση εφήμερης ικανοποίησης.
Είναι μια χρονιά που σε γενικές γραμμές θα εκτιμήσεις πολύ τον εαυτό σου. Θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και αυτό θα σε κάνει αρκετά δύσπιστη και δύσκολη στο να αφεθείς. Το τέλος της χρονιάς έχει για σένα μια υπέροχη ερωτική έκπληξη. Ένα δώρο. Ίσως ένα ταξίδι ως επιβράβευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να ταξιδέψεις αρκετές φορές μέσα στο χρόνο, αλλά δεν θα μπορέσεις να συντονιστείς. Οπότε το κλείσιμο του 2019 σου φέρνει αυτό που προσπαθούσες και ήθελες. Το καλύτερο νέο της χρονιάς είναι ότι επιβραβεύεται η δουλειά σου και οι κόποι σου. Τα οικονομικά καλυτερεύουν, αποκτούν σταθερότητα, κυρίως προς το τέλος της χρονιάς. Αν κάνεις και σωστή διαχείριση, τότε όλα καλά.ΛΕΩΝ
Ο έρωτας είναι με κεφαλαία γράμματα φέτος!
Δίας στον Τοξότη για σένα σημαίνει καλά μαντάτα στα ερωτικά. Κι αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει, θα το καταλάβεις μέσα στο 2019. Αυτό θα γίνει ξεκάθαρο και πιο έντονο από 7 Ιανουαρίου έως και 4 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Θα νιώθεις κυρίαρχη, η διάθεσή σου για φλερτ θα είναι αυξημένη και φυσικά δεν σταματάει εδώ το «πάρτυ», αλλά συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Από 28 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου, η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε ομορφαίνει. Μπορεί ο Δίας να είναι ανάδρομος αλλά δεν πτοείσαι. Απλά μπορεί να εμφανιστούν και κάποιοι παλιοί έρωτες που ζητούν τη δεύτερη ευκαιρία τους. Πιθανόν να τη δώσεις, έστω κι αν ζήσετε απλά κάτι εφήμερο. Το ερωτικό ντελίριο συνεχίζεται και το φθινόπωρο, από 1 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου. Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και το εκμεταλλεύσαι στο έπακρο. Δύσκολο για εκείνον που είναι ήδη μαζί σου, αφού «υποφέρει» καθώς βλέπει τις επιλογές σου και τις ευκαιρίες σου για παιχνίδι να πολλαπλασιάζονται.
Και επαγγελματικά τα νέα είναι καλά. Είσαι δημιουργική, γεμάτη ιδέες που θα μπορείς να εφαρμόσεις και να δεις το αποτέλεσμα να έρχεται άμεσα και με μεγάλη αναγνώριση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το ποιους εμπιστεύεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρέπει να αντιλαμβάνεσαι άμεσα το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, να κάνεις καινούριες συμμαχίες και να διαχειρίζεσαι σωστά ή να απομακρύνεις αν χρειάζεται τις ήδη υπάρχουσες. Θα σε δυσκολέψει λίγο να ξεφύγεις από εκείνους με τις ξεπερασμένες ιδέες κι αυτό θα σε καθυστερήσει από το στόχο σου. Αν στηριχθείς στις δυνάμεις σου, θα έρθουν τα καλύτερα. Προσοχή στα εξαντλητικά ωράρια. Ο συγκεντρωτισμός σου δεν σε βοηθάει.
Μία τελευταία επισήμανση είναι τα οικονομικά σου. Είτε θα πιστεύεις ότι δεν αμείβεσαι σωστά για αυτό που προσφέρεις και αυτό σε απογοητεύει, είτε θα οδηγηθείς σε ανοίγματα που δεν αντέχει η τσέπη σου και πρέπει να προσέξεις. Κάποιες δουλειές που κάνεις έχουν ένα εφήμερο κέρδος. Θυμήσου ότι δεν είναι μόνιμο ώστε να κάνει ασφαλή αυτά τα ανοίγματα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν περιμένεις πολλά, αλλά πατάς σε γερές βάσεις!
Το 2019 σε βρίσκει πιο συνειδητοποιημένη. Ξέρεις τι θέλεις. Ακόμα κι αν δεν το έχεις αποκτήσει, ξέρεις που να το αναζητήσεις και κυρίως ξέρεις πια να περιμένεις και να δίνεις χρόνο στα πράγματα. Είσαι επιφυλακτική στον έρωτα και καλά κάνεις, ειδικά την πρώτη περίοδο της γνωριμίας. Ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους επιτρέπεις να μπούνε στη ζωή σου αφού τους έχεις περάσει από κόσκινο. Με λίγα λόγια, δεν ενθουσιάζεσαι πια. Οι απογοητεύσεις του παρελθόντος σε ωρίμασαν και πια δεν ρισκάρεις την ησυχία σου, την ηρεμία σου και φυσικά δεν χάνεις άδικα το χρόνο σου. Από 4 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου θα υπάρξουν ευκαιρίες αντάξιες των απαιτήσεών σου. Θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τολμήσεις, αν και θα παραμένεις επιφυλακτική. Αν περιμένεις κάποια επιστροφή από το παρελθόν, τότε είναι πιθανή να συμβεί από 11 Απριλίου έως 17 Αυγούστου. Είναι ένα αρκετά ικανό διάστημα να σου δώσει τις υποσχέσεις που χρειάζεσαι ώστε να ξεκινήσει κάτι ξανά, σε καινούριες βάσεις όμως. Φυσικά, θα υπάρξουν και περίοδοι που θα πιστεύεις ότι είναι εύκολο να κάνεις μια σταθερή σχέση. Και τελικά να ανακαλύπτεις ότι δεν άξιζε τον κόπο. Αυτό θα συμβεί κυρίως στα μέσα Ιανουαρίου, στα μέσα Ιουνίου και προς το τέλος του Σεπτέμβρη. Η Αφροδρίτη θα είναι στο ζώδιό σου από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου και θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος. Θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δώσει το δικαίωμα των επιλογών. Και από 4 Φεβρουαρίου όμως έως και 1 Μαρτίου, μπορείς να δεις ένα ερωτικό άνοιγμα που η αλήθεια είναι ότι δεν σε αφήνει ασυγκίνητη. Το να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου είναι κάτι που πραγματικά σε συναρπάζει αυτή τη χρονιά και μάλλον θα τολμήσεις να το κάνεις. Επίσης, η ιδέα ενός απογόνου μπαίνει στο μυαλό σου και σου αρέσει πολύ.
Επαγγελματικά είναι πιο ήρεμη η νέα χρονιά. Έχεις λιγότερη πίεση, λιγότερο άγχος και μπορείς να οργανωθείς χωρίς εκπλήξεις. Σαφώς και αυτό σε κουλάρει. Η επιλογή συνεργατών είναι ένα θέμα που πρέπει να προσέξεις αφού έχεις την τάση να είσαι ευκολόπιστη και να δίνεις ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το διακρίνεις σχετικά άμεσα, οπότε και θα μπορείς να το διορθώσεις. Οικονομικά θα υπάρχει σταθερότητα. Οπότε θα ξέρεις τι έχεις να περιμένεις, θα ξέρεις μέχρι που σε παίρνει, θα έχεις τις καβάτζες σου για τις πιο δύσκολες περιόδους και θα είσαι μετρημένη.
Προσοχή χρειάζεται στις φιλίες φέτος, γιατί είναι εύκολο να σε απογοητεύσουν ή να σε στεναχωρήσουν ή ακόμα και να απομακρυνθούν, είτε γιατί εσύ έκανες κάτι λάθος είτε απλώς γιατί δεν θέλουν άλλο την παρέα σου!ΖΥΓΟΣ
Κοντά στην οικογένεια!
Αυτός ο χρόνος τελειώνει με σένα να δουλεύεις σκληρά και ανάλογα ξεκινάει και το 2019. Και κάπως έτσι θα σε πάει μέχρι αρχές Μαρτίου. Θα υπάρξουν περίoδοι με έντονο στρες και πίεση και μερικές φορές δεν θα καταλαβαίνεις καν το λόγο και αυτό είναι κάτι που θα σε εκνευρίζει πολύ. Αυτό που δεν μπορείς να συγχωρήσεις και σε ταράζει πραγματικά είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα και αυτό σε εμποδίζει και στο να προγραμματίσεις κάτι καινούριο. Οι εκλείψεις της χρονιάς σε επηρεάζουν -και οι πέντε. Από το ξεκίνημα του 2019 (στις 6 Ιανουαρίου), αλλά και τον Ιούλιο θα καταλάβεις ότι σε χρειάζεται η οικογένειά σου και πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια. Κι εσύ όμως έχεις την ανάγκη να είσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους. Το πιεσμένο σου πρόγραμμα όμως δεν σου επιτρέπει να βρίσκεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να είσαι εκεί με τον τρόπο που θέλεις, στις κοινές υποχρεώσεις που «πρέπει» και αυτό δημιουργεί παράπονα, τα οποία είναι δικαιολογημένα. Είναι πιθανή η πώληση ενός ακινήτου μέσα στη χρονιά -αν αυτό θέλεις, χωρίς όμως το αντάλλαγμα που έχεις υπολογίσει. Θα σε ικανοποιήσει όμως και θα σε βοηθήσει να μειώσεις τα έξοδα συντήρησης.
Τα ερωτικά του 2019 θα είναι σαφώς πιο σταθερά και δεν θα έχεις τις εναλλαγές που ζούσες το 2018. Αν ψάχνεις και επιθυμείς κάτι καινούριο θα έχεις τις επιλογές και τις ευκαιρίες. Από 1 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου αυξάνεται η γοητεία σου, θα αρέσεις και θα σου αρέσουν, οπότε μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητη -αρκεί να είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου. Το καλύτερο διάστημα για τα ερωτικά σου είναι από 14 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου. Εκεί, αν έχεις σχέση θα βιώσεις το απόλυτο, με το ταίρι σου να αποδεικνύει πόσο ανάγκη σε έχει. Αν είσαι single, είναι η φάση που οι καινούριες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν και νιώθεις την πληρότητα που αποζητούσες.
Το δυνατό σου χαρτί φέτος είναι οι μετακινήσεις, η ικανότητά σου στο λόγο και η πνευματική σου διαύγεια. Αυτά σε κάνουν να ξεχωρίζεις αυτή τη χρονιά. Φυσικά και η εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά αυτή είναι πάντα προσεγμένη. Τα οικονομικά σου δεν έχουν εκπλήξεις, οπότε μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις πιο εύκολα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ζητούμενό σου είναι καινούριες πηγές εσόδων!
Ναι, ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σου. Όχι, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι, γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να δεις τις «πόρτες» που άνοιξε, τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να τις εκμεταλλευθείς μέσα στο 2019, που το ζητούμενό σου είναι οι χειροπιαστές αποδείξεις ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις κάτι δικό σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις φέτος είναι να μην παρασυρθείς, να μην κάνεις απόλυτο φόκους στο στόχο σου να βγάλεις χρήματα και παραμελήσεις τους υπόλοιπους τομείς. Με λίγα λόγια, μην αφήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές νιώθεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχεις στον ερωτικό τομέα και αυτό δεν είναι από εγωισμό. Είναι επειδή υπάρχουν οι επιλογές που πρέπει να αξιοποιήσεις ή να τους δώσεις την ευκαιρία να αποδείξουν αν αξίζουν μια θέση δίπλα σου. Καταλαβαίνεις ότι αυτό έχει ρίσκο, αφού μερικές φορές υπερεκτιμάς τις καταστάσεις ή είσαι λίγο περισσότερο ρομαντική από ότι πρέπει. Είναι πιθανό να παρασυρθείς σε μια λάθος απόφαση που τελικά θα σε απογοητεύσει -το νου σου στην αρχή της χρονιάς, μέσα στον Ιούνιο και εκεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. 26 Μαρτίου με 20 Απριλίου πάντως ο ερωτικός τομέας παίρνει φωτιά. Τα βέλη του έρωτα έρχονται από παντού και είναι θέμα χρόνου να ενδώσεις. Καλά θα κάνεις βέβαια, γιατί οι επιλογές που θα έχεις θα είναι αρκετά γενναιόδωρες συναισθηματικά. Από τις 8 Οκτωβρίου έως και 1 Νοεμβρίου είσαι και πάλι στο προσκήνιο. Σου αρέσει να υπάρχει ένα μυστήριο στα ερωτικά σου και ξέρεις να δημιουργείς και τις προϋποθέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις φέτος είναι τις μετακινήσεις σου και τα λόγια σου -είτε λες πολλά εκεί που δεν πρέπει, είτε δεν λες τίποτα εκεί που πρέπει. Γενικότερα ο τρόπος που επικοινωνείς και ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι ένα θέμα. Μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, από την αρχή του 2019, αλλά και τον Ιούλιο.
Επαγγελματικά είσαι στα δύο άκρα -ή υπεραισιόδοξη ή το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχεις σταθερότητα και αυτό είναι που δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά στο προφίλ σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής σε αυτό που θέλεις να δείχνεις προς τα έξω ή ποιους εμπιστεύεσαι, γιατί όλο αυτό συνθέτει την εικόνα σου. Αν προσέξεις αυτό το κομμάτι, να ξέρεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες για σένα, ακόμα και για συνεργασία στο εξωτερικό. Ζημιές στο σπίτι μπορεί να προκύψουν με την Έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου που είναι και η μόνη που σε επηρεάζει αρνητικά και δημιουργεί πιέσεις!ΤΟΞΟΤΗΣ
Χαμογέλασε και θα σου επιστραφεί!
Το 2019 προμηνύεται φανταστικό, οπότε έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς -που σε ομορφαίνει κιόλας. Γιατί ο Δίας είναι στο ζώδιό σου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Και γιατί η Αφροδίτη θα έρθει δύο φορές στο δικό σου ζώδιο μέσα στη χρονιά, μιας και σε άφησε παραπομενέμη το χρόνο που φεύγει. Οπότε, 7 Ιανουαρίου με 4 Φεβρουαρίου και από 1 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου, ο πλανήτης του έρωτα θα βρίσκεται στο πλευρό σου και οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά που λέει ο λόγος. Μετάφραση της παραπάνω υπερβολής: θα κατακτάς όποιον σου αρέσει, ακόμα κι αν ο τρόπος σου είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδης από ότι χρειάζεται, ακόμα κι αν θα του δημιουργεί ανασφάλεια αυτή η ερωτική σου επιτυχία -γιατί το κατά πόσο μπορείς να προσφέρεις την αποκλειστικότητα που θα θέλει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, από 1 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου, ο Άρης θα είναι στον Κριό και αυτό για σένα σημαίνει ότι θα σου φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που θα σε διεκδικούν και αυτό πολύ θα σου αρέσει. Και μόλις αρχίσει να καλοκαιριάζει, από 20 Απριλίου έως 15 Μαίου, ο έρωτας και πάλι στο προσκήνιο και καλοδεχούμενος. Όπως καταλαβαίνεις, με τόση θετική επιρροή στα ερωτικά, το πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου, αν υπάρχει ήδη, που όλο αυτό δεν θα τον κάνει να νιώθει και τόσο ασφαλής μαζί σου.
Φυσικά και δεν λείπουν και οι δικές σου ανασφάλειες από το 2019 και είναι οικονομικής φύσης. Γιατί το εισόδημά σου δεν είναι κάτι σταθερό ή γιατί μπορεί να χάσεις μια πηγή εσόδων που δύσκολα θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις και ίσως αναγκαστείς να συμβιβαστείς με λιγότερα. Επαγγελματικά, υπάρχει ένα θεματάκι με το ότι δεν βλέπεις έγκαιρα τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου ή δεν βλέπεις την πραγματική τους διάσταση. Και πιθανόν, εκεί στην αρχή της χρονιάς, στα μέσα Ιουνίου ή κατά τα τέλη Σεπτέμβρη, να πάρεις μια λάθος απόφαση παρασυρμένη από τον ενθουσιασμό σου, ο οποίος θα σε κάνει να δεις ως καλή ευκαιρία κάτι που δεν είναι. Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα που σε ενοχλούν γενικά. Όμως, το κλείσιμο της χρονιάς σε αποζημειώνει. Μπορεί ο Δίας να έχει προχωρήσει στο επόμενο ζώδιο, θα σου έχει δημιουργήσει όμως τις προϋποθέσεις ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για το τί μπορείς να κάνεις και τι όχι. Θα είσαι περιζήτητη, η δουλειά σου θα ανταμειφθεί, έστω κι αν καθυστερήσει λίγο. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει απόλυτα είναι το εξής: φέτος χτίζεις αυτό που θα απολαύσεις λίγο αργότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα από τις δυσκολίες γίνεσαι πιο δυνατή!
Ο Κρόνος. Ναι, βρίσκεται πάνω σου για άλλη μια χρονιά. Και φυσικά ο Πλούτωνας. Νιώθεις κουρασμένη, η αλήθεια είναι. Ίσως νιώθεις και λίγο απογοητευμένη, ότι κάνεις πράγματα χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχεις και 4 εκλείψεις να σε επηρεάζουν άμεσα και να σε αναγκάζουν να πάρεις αποφάσεις που είναι δύσκολες. Οπλίσου με υπομονή και αποδέξου την κατάσταση, ώστε να μπορέσεις να την αλλάξεις και να τη διαμορφώσεις όπως επιθυμείς.
Στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Από 4 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάνει να νιώθεις όμορφη, γοητευτική και ποθητή. Θα το καταλάβεις όμως λίγο αργά και όχι ακριβώς την ώρα που το χρειάζεσαι. Από 20 Απριλίου έως 15 Μαϊου θα είσαι και πάλι στα πάνω σου, πανέτοιμη να υποδεχθείς έναν καινούριο έρωτα. Θα σε διεκδικήσει τόσο έντονα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καταλάβεις.
Να προσέξεις λίγο την επικοινωνία σου και όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη σου στα επαγγελματικά σου, γιατί αυτά που σου λένε και αυτά που πραγματικά ισχύουν έχουν διαφορά μεταξύ τους. Αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί είναι ότι αυτό γίνεται σκόπιμα, για να σε παρασύρει σε λάθη. Ίσως να είσαι πολύ καλή για να σε συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους, μιας και είναι σαφές ότι θα τους επισκιάσεις και θα τους κλέψεις τη δόξα. Είσαι συγκρατημένη με τις αλλαγές, δεν τολμάς κάτι καινούριο σαν προσωπικότητα και αυτό σε κάνει να επιμένεις στα παλιά, τα οποία όμως σε έχουν εξαντλήσει και έχουν εξαντλήσει και τα περιθώρια να αποδείξεις την αξία σου. Το καλό νέο είναι ότι τα πηγαίνεις καλύτερα με τους δικούς σου ανθρώπους, ερχόσαστε πιο κοντά και στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Όσο για τα οικονομικά, είναι ο τομέας που σε αγχώνει λιγότερο αυτήν τη χρονιά. Ξέρεις ότι δεν σε περιμένουν εκπλήξεις στα έξοδα -χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Η αλήθεια είναι ότι σε ανακουφίζει να ξέρεις μέχρι πού σε παίρνει με τα χρήματά σου, γιατί έτσι μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό για τις ανάγκες σου, αλλά και για τις απολαύσεις σου -θα υπάρξουν κι αυτές. Αυτές είναι τελευταίες είναι που θα σας δίνουν και τη δύναμη να προχωράτε.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέσα από την κοινωνική σου ζωή δημιουργείς ευκαιρίες!
Το 2019 είσαι η ψυχή της παρέας. Δημοφιλής και περιζήτητη. Κοινωνική μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Προτάσεις, προσκλήσεις, διασκεδάσεις. Το σπίτι δεν θα σας βλέπει καν. Αυτό που χαλάει λίγο το συνολικό κόνσεπτ είναι ο Ουρανός που περνάει στον Ταύρο, στο ζώδιο της πτώσης του, και θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2026. Όχι πολύ ενθαρρυντική κατάσταση για σένα. Συχνά θα νιώθεις ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις, το ένστικτό σου δεν θα λειτουργεί τόσο βοηθητικά και αυτό θα σε δυσκολέψει, θα σε κάνει να χάσεις λίγο τον εαυτό σου όπως τον ξέρουν οι άλλοι τόσο καιρό. Γενικότερα, το 2019 θα σε απασχολήσεις οικογενειακά θέματα, θέματα σπιτού και ακίνητα που είναι στην κατοχή σου. Μία είναι η έκλειψη που σε επηρεάζει, αυτή που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου και σε διδάσκει ότι η αντίδραση είναι ένα μέσο δράσης μεν, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνέχεια δε.
Τα ερωτικά πάνε καλύτερα φέτος. Κι αυτό γιατί τώρα είναι κάτι που το επιδιώκεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνεις την εσάνς ανεξαρτησίας που σε χαρακτηρίζει. Άλλωστε αυτό είναι και η γοητεία σου και όποιος είναι μαζί σου το έχει αποδεχτεί. Από 1 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου είσαι πιο ερωτική από ποτέ. Ακόμα κι αν είσαι ήδη δεσμευμένη, νιώθεις κάτι να σε μαγνητίζει, αλλά δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να παραδοθείς, ξέρεις όμως ότι θέλεις να υπάρχει γύρω σου. Άλλη μία θετική περίοδος για τα ερωτικά είναι και οι αρχές του καλοκαιριού. Από 9 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου ο έρωτας έχει δύο πρόσωπα. Δηλαδή παίζεις σε διπλό ταμπλό, έστω κι αν το παιχνίδι παραμένει σε πλατωνικό στάδιο. Το διασκεδάζεις και σου αρέσει.
Το πορτοφόλι σου -για τα δικά σου δεδομένα- παρουσιάζει μια αστάθεια αυτή τη χρονιά και σου προκαλεί ανασφάλεια. Πρέπει όμως να προσέξεις λίγο τους τρόπους που συνηθίζεις να νιώθεις ασφαλής γιατί αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα.ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματική άνοδος το ζητούμενό σου!
Αν και κυρίως ρομαντική παρά ρεαλίστρια, το 2019 δεν γίνεται να αντισταθείς σε ανοίγματα που πρέπει να κάνεις ή σε ευκαιρίες που δημιουργούνται. Είναι τόσο δελεαστικά που είναι αδύνατο να τα αγνοήσεις και να αρνηθείς. Όταν έχεις τα απαραίτητα κίνητρα και όταν συγκεντρώνεσαι είσαι πολύ αποδοτική στη δουλειά σου. Πρόσεξε όμως το εξής: κάποιες φορές θα σου είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τί είναι πραγματική ευκαιρία και τί όχι, γιατί θα παρασύρεσαι από την τάση που έχεις να μην βλέπεις εμπόδια, αλλά προοπτικές. Τσέκαρε όσο γίνεται, ώστε να αναγνωρίσεις την ευκαιρία που αξίζει από εκείνη που δεν. Το νου σου κατά τα μέσα Ιανουαρίου, στα μέσα Ιουνίου και στα τέλη Σεπτέμβρη. Μην πεις ναι σε κάτι χωρίς να το έχεις σκεφτεί καλά πριν και χωρίς να έχεις καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείς. Κράτα μικρό καλάθι για καλό και για κακό για να αποφύγεις την απογοήτευση.
Τα ερωτικά φέτος είναι ένα ιδιαίτερο και περίεργο κοκτέιλ αγάπης, φιλίας και έρωτα. Απολαυστικό από τη μία, επικίνδυνο σε υπερβολικές δόσεις όμως. Δεν είναι δύσκολο να μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στην απώλεια ενός καλού φίλου για πάντα. Από 26 Μαρτίου έως 20 Απριλίου η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε κάνει πιο γοητευτική. Η ερωτική σου διάθεση είναι εμφανής. Από 3 έως 28 Ιουλίου η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και αυτό για σένα σημαίνει ευκαιρία για έρωτα υπό την επιρροή των καλοκαιρινών εκλείψεων που σε οδηγούν σε ακραίες αποφάσεις. Είναι όμως επιλογή σου.
Η ευκαιρία σου να πετύχεις ένα στόχο σου και να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτό βρίσκεται στο τέλος της χρονιάς. Είναι εκεί που θα νιώσεις ότι οι κόποι χρόνων έπιασαν τόπο. Η υγεία σου φέτος δεν σου κρύβει εκπλήξεις, αφού ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου και έχεις καταλάβει τη σημαντικότητα της πρόληψης. Τα οικονομικά σου αν και μπορεί να περάσουν μια φάση ασάφειας, έχεις τον τρόπο πάντα να βρίσκεις λύσεις. Καλό θα είναι βέβαια να αποφύγεις αγορές που θα σε στριμώξουν. Τα τελευταία χρόνια έχεις μια τάση σπατάλης και φέτος θα καταλάβεις ότι αυτό πρέπει να το περιορίσεις.

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: 2019 : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
2019 : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
https://4.bp.blogspot.com/-gN8HL6G66qU/XC9jJ_O0DwI/AAAAAAAB020/29h1VWe65lM7qs8M5Jxok03_POhBv3NUgCLcBGAs/s640/zwdia-psyxikes-ikanotites.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-gN8HL6G66qU/XC9jJ_O0DwI/AAAAAAAB020/29h1VWe65lM7qs8M5Jxok03_POhBv3NUgCLcBGAs/s72-c/zwdia-psyxikes-ikanotites.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/01/2019_4.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/01/2019_4.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy