Ανεπιθύμητος ο Μπόλαρης σε Δήμο των Σερρών

Ως «ανεπιθύμητοι» χαρακτηρίζονται από τον Δήμο Σιντικής οι βουλευτές που ψήφισαν υπερ της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Ετσι οι Σερραίοι βουλευτές κ.κ. Μάρκος Μπόλαρης (εκλέγεται στην Β’ Θεσσαλονίκης) και η Αφροδίτη Σταμπουλή κρίνονται μαζί με τους άλλους 151 «ανεπιθύμητοι»!!!

Σε ανακοίνωση του Δήμου Σιντικής αναφέρεται πως:
«Σε προγενέστερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής ελήφθησαν δύο ομόφωνες αποφάσεις και συγκεκριμένα η υπ’ αριθ. 366/2017 και η υπ’ αριθ. 147/2018, με τις οποίες δε δέχεται τη χρήση του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο όνομα της Π. Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.) και δηλώνει ανεπιθύμητους στο Δήμο Σιντικής όσους ψηφίσουν την εθνικά επιζήμια συμφωνία. Η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική,»

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ερωτώμενος για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πως αυτή θα εφαρμοστεί, ανέφερε πως σε πρώτη φάση δεν θα αποστέλλονται προσκλήσεις για εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος στους βουλευτές. Ενώ σε περίπτωση που αυτοί παραβρεθούν σε εκδηλώσεις του Δήμου, είναι υποχρεωμένος, από την απόφαση του ΔΣ, να ζητήσει από αυτούς να αποχωρήσουν, διευκρινίζοντας πως βέβαια δεν μπορεί και να το επιβάλει.

Να σημειωθεί πως με απόφαση του δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, την περασμένη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου (εκτός των νομικών προσώπων και των δημοτικών επιχειρήσεων) διέκοψαν τη λειτουργία τους από τις 12.00 μ.μ. έως τις 15.00 μ.μ., ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή.



Νεότερη Παλαιότερη