Λουκέτο σε ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, μετά από 37 χρόνια λειτουργίας

Λουκέτο σε  ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, μετά από 37 χρόνια.
Η εταιρεία των ζαχαροπλαστείων Karavan προχώρησε χθες στο κλείσιμο των καταστημάτων franchise, ενώ αναμένεται σύντομα το οριστικό λουκέτο όλων των καταστημάτων της.
Συγκεκριμένα, χθες έκλεισαν 5 από τα 6 franchise καταστήματα σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά και σύντομα αναμένεται το κλείσιμο του τελευταίου franchise στη Γλυφάδα, καθώς και του ιδιόκτητου καταστήματος στο Κολωνάκι, τα οποία πάντως μέχρι χθες ήταν τα μοναδικά που παρέμεναν ανοιχτά.
Η ενημέρωση του κοινού έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας :
«Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και είχαν αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά. Παράλληλα είχε πατέντα για τον DIY μπακλαβά όπου ο καταναλωτής απλώς τον ζέσταινε και πρόσθετε νερό.
Η ιστορία της Karavan πάει πίσω στο 1982 όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια ήταν η μοναδική αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών, για τα οποία άλλωστε έγινε πασίγνωστη.
Σε αυτά τα 37 χρόνια, η Karavan διέθετε στους πελάτες της περισσότερα από 100 συνταγές μπακλαβά και άλλα σιροπιαστά ανατολίτικα γλυκά. Τελευταία μάλιστα είχε βγάλει και γλυκά με στέβια.


Νεότερη Παλαιότερη