Απόστολος Τζιτζικώστας : Παρουσίαση της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη»

Παρουσίαση του νέου σήματος και 100 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» από τον Απόστολο Τζιτζικώστα


Το νέο σήμα και 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» παρουσίασε σήμερα στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στην παρουσίαση οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, των οποίων τα ονόματα ανακοινώθηκαν. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι 9 υποψήφιοι, που θα συμπληρώσουν το συνδυασμό της παράταξης «Αλληλεγγύη», για τις εκλογές του Μαΐου 2019.
Ο κ. Τζιτζικώστας θέτοντας το στόχο της επόμενης τετραετίας για την Κεντρική Μακεδονία είπε ότι αυτός είναι «όλοι μαζί να χτίσουμε μια πραγματικά σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια».

Ο κ. Τζιτζικώστας έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η «Αλληλεγγύη» είναι μια «πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη»: «Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που πήραμε μια μεγάλη και τολμηρή απόφαση: Να δημιουργήσουμε εδώ, στον τόπο μας, στην Κεντρική Μακεδονία, μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη. Μια παράταξη ανθρώπων που τους ένωνε η αγάπη για τον τόπο τους, η διάθεση για προσφορά, το πάθος για δουλειά. Μια παράταξη ανθρώπων που δεν συμβιβάστηκαν με τις συνθήκες που έφερνε η κρίση, αλλά θέλησαν να χτίσουν μια άλλη προοπτική, ένα διαφορετικό μέλλον, για να έχει κάθε άνθρωπος την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πετύχει. Την παράταξη αυτή, που την ονομάσαμε ‘Αλληλεγγύη’, οι συμπολίτες μας από άκρη σε άκρη, σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, την εμπιστεύτηκαν και την αγκάλιασαν. Και όλοι μαζί δημιουργήσαμε την πιο μεγάλη, την πιο πλατιά κοινωνική συμμαχία που έγινε ποτέ στη χώρα μας».


Αναφερόμενος στο έργο που συντελέστηκε την τελευταία πενταετία από την «Αλληλεγγύη» ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι «η ακλόνητη βούληση μαζί με το ισχυρό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε τη ζωή και το μέλλον του, μας έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να διεκδικήσουμε περισσότερα, να φέρουμε λύσεις και αποτελέσματα στον τόπο μας, να πετύχουμε μικρές και μεγάλες νίκες όπως:

-Την πρωτιά για πέντε συνεχή χρόνια σε όλη την Ελλάδα, στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και την υλοποίηση έργων.

-Την πανελλαδική πρωτιά για τρία συνεχή χρόνια στις αφίξεις τουριστών.

-Την πρωτιά στη χώρα, σε εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

-Την αύξηση των εξαγωγών της Κεντρικής Μακεδονίας κατά 50% στα χρόνια της κρίσης».
Αναφερόμενος στο έργο που έγινε αυτά τα πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπό τη διοίκηση της παράταξης «Αλληλεγγύη» ο κ. Τζιτζικώστας μετέφρασε τους «άψυχους» δείκτες και τα νούμερα, δείχνοντας το μέγεθος της ωφέλειας των έργων και των δράσεων που υλοποιήθηκαν για τους πολίτες:

«Πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν οι άνθρωποι. Πίσω από την αύξηση των εξαγωγών υπάρχουν αγρότες που μοχθούν για να παράγουν τα προϊόντα τους και όταν η παραγωγή τους φτάνει σε περισσότερες αγορές, το εισόδημά τους ενισχύεται. Υπάρχουν οι επαγγελματίες οδηγοί που μεταφέρουν τα μακεδονικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέλουν με τη δουλειά τους να μπορούν να παρέχουν στην οικογένειά τους και τα παιδιά τους. Πίσω από την πρωτιά στις αφίξεις τουριστών υπάρχουν επαγγελματίες, ξενοδόχοι, εστιάτορες, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενοι, που θέλουν να έχουν σταθερή δουλειά και τους δώδεκα μήνες το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Πίσω από την απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζει η ίδια η καθημερινότητα και η ποιότητα της ζωής τους, με τα έργα που υλοποιούμε:

-Όπως στην υγεία με παρεμβάσεις σε όλα τα νοσοκομεία, με τις νέες σύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, τα υπερσύγχρονα νέα χειρουργεία, για να έχουν καλύτερη πρόσβαση όλοι οι συμπολίτες μας, και να μπορούν να ασκούν καλύτερα το λειτούργημά τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

-Όπως στην παιδεία με τα νέα σχολεία που κατασκευάζουμε, τα οποία δημιουργούν ένα καλύτερο περιβάλλον για τους μαθητές, διευκολύνοντας ταυτόχρονα το σπουδαίο έργο των δασκάλων και των καθηγητών.

-Όπως επίσης, στον πολιτισμό, με το νέο Μουσείο Βεργίνας, αλλά και την προστασία και ανάδειξη του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη, που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τον τόπο μας προσελκύοντας ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

-Όπως στο περιβάλλον με τα αντιπλημμυρικά και αποχετευτικά έργα, τα έργα για τη διασφάλιση της ποσότητας και της ποιότητας του πόσιμου νερού, που προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας και κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

-Όπως με την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις μεγάλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, που κάνει πιο προσιτό το κόστος θέρμανσης για τις οικογένειες, αλλά και το κόστος ενέργειας για τις επιχειρήσεις.

-Όπως τέλος, με την κοινωνική αλληλεγγύη, με την παροχή αγαθών σε 60.000 άπορες οικογένειες, την πρόσβαση σε φάρμακα και υπηρεσίες υγείας χιλιάδων αδύναμων συμπολιτών μας, τις 15.000 θέσεις για παιδιά οικογενειών σε παιδικούς σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας, τα κέντρα φροντίδας για ηλικιωμένους και τα υπνωτήρια για άστεγους συμπολίτες μας, που δεν αφήνουν κανέναν πολίτη μόνο του, κανέναν συνάνθρωπό μας στη μοίρα του», εξήγησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: «Τον άνθρωπο υπηρετούμε, πρώτα και πάνω από όλα. Και αυτός είναι ο δρόμος που διανύσαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Ξεκινήσαμε από το ‘θέλουμε’, πήγαμε στο ‘μπορούμε’ και σήμερα είμαστε στο ‘κάναμε’, στο ‘καταφέραμε’. Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας, της ‘Αλληλεγγύης’. Και τώρα βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο αυτής της διαδρομής, στο σημείο που θα καθορίσει την ίδια την ταυτότητα της Κεντρικής Μακεδονίας, το ίδιο το μέλλον του τόπου μας. Αυτή την απόφαση καλούμαστε όλοι οι πολίτες να πάρουμε τώρα:

-Την απόφαση να προχωρήσουμε στο μέλλον με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, για να μην μπει ο τόπος μας σε περιπέτειες αστάθειας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

-Την απόφαση για μια Κεντρική Μακεδονία με ισχυρή φωνή και παρουσία, στην Ελλάδα και στην καρδιά της Ευρώπης, για να μην γίνει η Κεντρική Μακεδονία μια Περιφέρεια περιορισμένη στο βαλκανικό νότο.

-Την απόφαση για μια Κεντρική Μακεδονία που διεκδικεί ακόμα περισσότερα, που ξέρει και μπορεί και να συνεργαστεί και να συγκρουστεί όποτε χρειάζεται, για να μην καταντήσουμε μια Περιφέρεια που θα λέει ‘ναι σε όλα’, χωρίς ποτέ να μπορεί να πει ‘όχι’.

-Την απόφαση για μια Κεντρική Μακεδονία που μετατρέπει τους απρόσωπους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους σε μετρήσιμο έργο για όλους τους πολίτες, που έχει ευκαιρίες, δυνατότητες, προοπτικές για τους νέους, για όλους τους ανθρώπους, που είναι η Περιφέρεια που θέλεις να ζεις και να δημιουργείς κι όχι ένας τόπος στον οποίο η ελπίδα θα είναι μια απλή υπόσχεση, που δεν θα έρχεται ποτέ».

Αναλύοντας το στόχο της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» για την επόμενη τετραετία, ο κ. Τζιτζικώστας περιέγραψε πως ερμηνεύεται το όραμα για μια σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια:

«Η Κεντρική Μακεδονία που εμείς οραματιζόμαστε και όλοι μαζί χτίζουμε είναι μια πραγματικά σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια:

-Σύγχρονη, με νέες επενδύσεις, με δυναμική και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα, με καινοτομία, με χώρο δημιουργίας και θέσεις εργασίας για τους νέους ανθρώπους, με υψηλού επιπέδου έρευνα στα πανεπιστήμια, με ισχυρό πρωτογενή τομέα και ένα σύγχρονο δίκτυο υποδομών που υποστηρίζει τις εξαγωγές, το εμπόριο, τον τουρισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα, την εξωστρέφεια.

-Ανθρώπινη, με ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στα νοσοκομεία και τα σχολεία, με στήριξη της οικογένειας και πρόσβαση ακόμα περισσότερων παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, με κοινωνική αλληλεγγύη, μέριμνα και φροντίδα για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Η Κεντρική Μακεδονία που εμείς οραματιζόμαστε και όλοι μαζί χτίζουμε, ξεκινάει από το χωριό του Προμαχώνα στις Σέρρες, από την Ειδομένη στο Κιλκίς, τους Προμάχους στην Πέλλα, τα Ριζώματα στην Ημαθία, τη Συκιά στη Χαλκιδική, το Λιβάδι στην Πιερία, το Σκεπαστό στη Θεσσαλονίκη και φτάνει στην καρδιά, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Ξεκινάει από το όνειρο και τις προσδοκίες κάθε ανθρώπου για την οικογένειά του, τα παιδιά του, το μέλλον του και καταλήγει στην ολοκλήρωση κάθε έργου και κάθε δράσης, που θα δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο τη δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή. Και για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο που κάνουμε, για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τη Μακεδονία, χρειάζεται η βάση και η βάση για όλα είναι οι άνθρωποι», είπε ο Περιφερειάρχης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αλληλεγγύη» είπε ότι ακριβώς αυτό το στοιχείο, οι άνθρωποι, είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του συνδυασμού: «Είμαστε εδώ σήμερα, για να σας παρουσιάσω μια πραγματικά σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, που ξέρουν να δίνουν μάχες και να κερδίζουν. Μια ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με τις νέες ιδέες. Μια ομάδα ανθρώπων, που προέρχονται από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. Μια ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, μοιράζονται όμως ένα κοινό στόχο να δυναμώσουμε τη Μακεδονία, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, νέες δυνατότητες για την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είναι η ομάδα που κάνει τη διαφορά. Είναι η ομάδα νίκης για την Κεντρική Μακεδονία. Είναι η Αλληλεγγύη».


Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν 100 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι:
-Θεσσαλονίκη: 62
-Ημαθία: 7
-Κιλκίς: 5
-Πέλλα: 5
-Πιερία: 6
-Σέρρες: 10
-Χαλκιδική: 5

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στάθης Αβραμίδης
Πολιτικός Μηχανικός, Περιφερειακός Σύμβουλος

Θεόδωρος Αγγελίδης
Οικονομολόγος, Μέλος ΔΣ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Αθηνά (Νανά) Αηδονά – Αθανασιάδου
Δικηγόρος, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Πολύμνεια (Πόλυ) Αλεξιάδου
Βιοτέχνης Έμπορος, Μέλος ΔΣ Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Ματθαίος Αμπατζίδης
Εργολάβος, Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς

Βασίλης Ανατολίτης
Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος

Καλλιόπη (Πέπη) Ανσουριάν
Δικηγόρος, Πρόεδρος «Πολιτείας Πολιτισμού»

Δημήτριος Ασλανίδης
Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

Γεώργιος Ασπασίδης
Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος

Γεώργιος Αυγουστίδης
Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης

Τηλέμαχος Βακουφάρης
Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος Βόλβης

Όλγα (Όλια) Βασιλάκη - Καρόζη
Ιατρός Βιοπαθολόγος

Δημήτριος Βαφειάδης
Γεωπόνος, Αντιπρόεδρος ΔΕ ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Κωνσταντίνος Βογιατζής
Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Θερμαϊκού

Δήμητρα Γερογιάννη
Τραπεζικός

Χρυσάνθη (Χρύσα) Γεωργιάδου Γρανούζη
Επιχειρηματίας, Μέλος ΔΣ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Δήμητρα Γιαννιού
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Κωπηλασίας

Άννα Μαρία Γιάντση
Δασολόγος, Περιβαλλοντολόγος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών
Κώστας Γιουτίκας
Πολιτικός Μηχανικός, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος

Όλγα Χριστίνα Γούλα
Ιατρός Πλαστικός Χειρουργός

Παναγιώτης Δαϊκούδης
Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνας

Μαρία (Μελίνα) Δερμεντζοπούλου
Δικηγόρος, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Θεσσαλονίκης

Όλγα Δημητριάδου
Συνταξιούχος, πρώην Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Σωκράτης Δωρής
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Πυλαίας – Χορτιάτη

Θεοδοσία Ζεγκινιάδου
Βιολόγος Αναπαραγωγής

Αλέξανδρος Θάνος
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού

Παντελεήμων Καζαντζίδης
Δημοτικός Υπάλληλος, Περιφερειακός Σύμβουλος

Βενιαμίν Καρακωστάνογλου
Διεθνολόγος, Λέκτορας Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Αθανάσιος Κίκης
Δικηγόρος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά

Τάνια Κιουμουρτζίδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Τοπική Σύμβουλος Πεύκων Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Αστέριος Κομμάτας
Απόστρατος Αξιωματικός ΕΛΑΣ, Αντιδήμαρχος Λαγκαδά

Κωνσταντίνος (Ντίνος) Κούης
Επιχειρηματίας, Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής

Σάντυ Κουτσοσταμάτη
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Στυλιανή Ζωή (Τζελίνα) Μακραντωνάκη
Δικηγόρος, Μέλος ΔΣ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Θεόδωρος Μητράκας
Στέλεχος Επιχειρήσεων

Χρήστος Μήττας
Αρχιτέκτων Μηχανικός, Περιφερειακός Σύμβουλος

ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ.jpg Αντώνιος Μπάμιατζης
Στρατηγός ε.α. ΕΛΑΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος

Σωτήρης Μπάτος
Μηχανολόγος Μηχανικός, Περιφερειακός Σύμβουλος

Αθανάσιος Μπέγκας
Τραπεζικός, Μέλος ΔΣ ΧΑΝΘ

Παρίσης (Πάρις) Μπίλλιας
Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΜ

Γερακίνα Μπισμπινά
Δικηγόρος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας

Κωνσταντίνος Πάλλας
Στέλεχος ΕΛΤΑ, Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών

Θεόδωρος Πανταλέων
Επιχειρηματίας, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Βασίλειος Παπαζαΐτης
Δικηγόρος

Απόστολος (Λάκης) Παπαϊωάννου
Προπονητής, Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής

Αθανασία (Σίτσα) Πασχαλάκη
Αγρότισσα

Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου
Χρυσή Ολυμπιονίκης, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ.jpg Μαρία Προκοπίδου
Μεταφράστρια, Μέλος Συλλόγου Παλιννοστούντων «Αξέχαστη Πατρίδα»

Παρασκευή (Εύη) Σιαμαντά
Τραγουδίστρια, Δασκάλα Φωνητικής Σύγχρονου Τραγουδιού

Άννα Σιδηροπούλου
Φαρμακοποιός, Μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Αστέριος Σισκούδης
Λογιστής Φοροτεχνικός, Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά

Νικόλαος Σταυρόπουλος
Επίκουρος Καθηγητής Προπονητικής Καλαθοσφαίρισης ΑΠΘ, Παλαίμαχος Διεθνής Καλαθοσφαιριστής

Νικόλαος Τζόλλας
Χημικός, Προϊστάμενος σε Βιομηχανία Εμφιάλωσης Νερού

Σοφία Αθηνά Αλεξάνδρα Τουντούρη
Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια

Μαγδαληνή (Λίνα) Φιλιππιάδου
Ιατρός Ειδικευόμενη Ψυχίατρος

Ελένη Φύκα
Οικονομολόγος Εφοριακός, Περιφερειακή Σύμβουλος

Ελένη Χαριζάνη
Υπάλληλος ΟΤΕ, Δημοτική Σύμβουλος Παύλου Μελά, Μέλος ΔΣ Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Άγγελος Χαριστέας
Πρωταθλητής Ευρώπης, Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής

Δημήτριος Χατζηβρέττας
Επιχειρηματίας, πρώην Δήμαρχος Ευόσμου, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης

Μαρία Χατζηδημητρίου - Κυριαζίδη
Ιατρός, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας ΑΤΕΙΘ, Γενική Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Μαρία - Μάρνη Χατζηεμμανουήλ
Δημοσιογράφος, Αντιπρόεδρος Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΜ-Θ

Μιχάλης Χριστόπουλος
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος




ΗΜΑΘΙΑ

Μαρία Αλδάκου
Οδοντίατρος, πρώην Αντινομάρχης Ημαθίας

Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης
Επιχειρηματίας, Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Στέργιος Μουρτζίλας
Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας και Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας

Απόστολος Νεστορόπουλος
Απόστρατος Αξιωματικός ΕΛΑΣ, πρώην Δήμαρχος Αποστόλου Παύλου

Κίμων Παράσχου
Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας

Ολυμπία Σουγιουλτζή
Επιχειρηματίας

Θεόφιλος Τεληγιαννίδης
Πρόεδρος ΑΝΗΜΑ ΑΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος




ΚΙΛΚΙΣ

Ανδρέας Βεργίδης
Αγρότης, Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς

Μιχαλία Καραμισάκη
Ελεύθερη Επαγγελματίας, Περιφερειακή Σύμβουλος

Αναστασία (Νατάσα) Σωτηριάδου
Ασφαλιστική Σύμβουλος, Ιδιοκτήτρια Καταστήματος

Λεωνίδας Τζαβέλλας
Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, Στέλεχος Επιχείρησης

ΠΕΛΛΑ

Ροζαλία Γαβριηλίδου
Οικονομολόγος, Μέλος ΔΣ Οικονομικού Επιμελητηρίου 4ου Τμήματος

Πέτρος Ζέρζης
Εκπαιδευτικός, Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος Αριδαίας

Αλκιβιάδης (Άλκης) Νουσηκύρου
Στέλεχος Ομίλου ΟΤΕ, πρώην Αντινομάρχης Πέλλας

Ιορδάνης (Δάνης) Τζαμτζής
Πολιτικός Επιστήμων, πρώην Δήμαρχος Σκύδρας, πρώην Βουλευτής Πέλλας

ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ.jpg Σοφία Τσεσμεντζίδου
Καθηγήτρια Φυσικός, Ιδιοκτήτρια Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΣΙΓΜΑ

ΠΙΕΡΙΑ

Αριστείδης (Άρης) Αγγέλου
Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος

ΚΟΚΑΒΙΔΗΣ.jpg Γεώργιος Κοκαβίδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Μαρία Μαλλιάρα
Ιατρός Νεφρολόγος, Περιφερειακή Σύμβουλος

Σοφία Μαυρίδου
Δικηγόρος, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Ηλίας Παπανικολάου
Φοιτητής Νομικής ΑΠΘ

Απόστολος Τζόβας
Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος




ΣΕΡΡΕΣ

Κυριάκος Ασίκογλου
Ψυχολόγος, Μέλος ΔΣ Σπηλαίου Αλιστράτης

Στυλιανός Δεβελάσκας
Έμπορος

Κανσταντίνα (Νάντια) Δερέμπεη
Δημοσιογράφος, Φιλόλογος

Δημήτρης Καριπίδης
Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ

Ευθύμιος (Μάκης) Λεοντιάδης
Ηλεκτρονικός

Αθανάσιος Μαλλιαράς
Γεωπόνος, Μελετητής, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Σερρών

Δημήτριος Μπαλαξής
Ιατρός, Διευθυντής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΓΝ Σερρών

Δήμητρα Παπουτσή
Επιχειρηματίας, Δημοτική Σύμβουλος Εμμανουήλ Παππά

Αικατερίνη Περιστέρη
Αρχαιολόγος, Επικεφαλής Ανασκαφής Τύμβου Καστά Αμφίπολης

Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Δικηγόρος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου




ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ιωάννης Γιώργος
Εφοριακός, Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Αικατερίνη Ζωγράφου
Γεωπόνος, Περιφερειακή Σύμβουλος

Συμέλα Κυριακίδου
Λογοθεραπεύτρια

Μιχαήλ Μαργαριτίδης
Φαρμακοποιός, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής

ΤΖΗΡΙΤΗΣ.jpg Δημήτριος Τζηρίτης

Πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου, Περιφερειακός Σύμβουλος

Νεότερη Παλαιότερη