Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια
Από τα 12 ζώδια υπάρχουν τρία που από τη φύση τους έχουν κάτι πιο έντονα ερωτικά . 

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι σίγουρα το πιο ερωτικά ζώδιο του ζωδιακού
Εάν ποτέ κάνετε σχέση με Σκορπιό, να είστε προετοιμασμένοι για... εγκαύματα από τη φλογερό του πάθος. Οι Σκορπιοί συνήθως προσελκύουν ανθρώπους επειδή ακτινοβολούν σεξουαλiκή ενέργεια. Ακόμη και αν δεν είναι τόσο ωραίοι, κάτι θα σας προσελκύσει στους Σκορπιούς.

Οι Σκορπιοί έχουν αυτή την παράξενη δύναμη που σκλαβώνει τον άλλον, αυτή τη δύναμη από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα και που ουσιαστικά κανείς δεν θέλει να φύγει.
Σίγουρα, ατού για τους Σκορπιούς είναι το γεγονός ότι ξέρουν να αποπλανούν διαβάζοντας το μυαλό του άλλου. Ξέρουν ακριβώς τι σκέφτεστε και επιθυμείτε, πριν καν μιλήσετε και είναι έτοιμοι να σας το προσφέρουν.
Καμία επιθυμία δεν μπορεί να μείνει κρυφή από έναν Σκορπιό. Ξέρει να τις διαβάζει και για αυτό είναι και το πιο σέξi ζώδιο του ζωδιακού (από την άλλη όψη δείτε τα τρία ζώδια που είναι εφιάλτης κάθε γυναίκας).

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί και ονειροπόλοι και γι 'αυτό είναι καλοί στις φαντασιώσεις. Εάν έχετε κάποια σεξουαλiκή φαντασίωση, οι Ιχθείς θα το κάνουν πραγματικότητα. Θα ενεργοποιήσουν όλες σας τις αισθήσεις και θα σας διεγείρουν όπως κανείς άλλος ποτέ δεν έκανε.

Οι Ιχθείς είναι φυσικά είναι καθηγητές του φλερτ. Επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί, θα σας δώσουν ό, τι έχουν. Ο κύριος στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν τον/την σύντροφό τους.

Είναι πραγματικοί εραστές και αυτό τους καθιστά ένα από τα πιο σέξi σημάδια του Ζωδιακού (και καθόλου καταπιεστικοί, δείτε εδώ τα δύο πιο καταπιεστικά ζώδια).

Λέων
Υπάρχουν δύο κατηγορίες Λιονταριών.
Λέοντες που επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Στην κρεβατοκάμαρα δίνουν μεγάλες παραστάσεις που μερικές φορές μπορεί να έχουν άδοξο τέλος (αφού κυρίως σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους και όχι τον σύντροφό τους).

Υπάρχουν όμως και Λέοντες που είναι γοητευτικοί και που θα σας έχουν στο επίκεντρο της προσοχής τους. Στην κρεβατοκάμαρα θα σας δώσουν τα πάντα, απλώς και μόνο επειδή θέλουν να σας ικανοποιήσουν (δείτε εδώ κάθε πότε κάνει σeξ κάθε ζώδιο).
Οι Λέοντες με ένα χαμόγελο γοητεύουν και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.
Νεότερη Παλαιότερη