Θεσσαλονίκη : Διανυκτέρευση για παιδιά, σε Μουσεία


Την δράση «Sleepover - Διανυκτέρευση στα μουσεία για παιδιά» διοργανώνει, για όγδοη συνεχή χρονιά, από τις 15 Μαρτίου έως και τις 13 Απριλίου 2019, η Διεύθυνση Πολιτισμού-Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μουσειολογικές πρακτικές, μέσω της οποίας παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μουσεία της πόλης" αναφέρεται στην ανακοίνωση του κεντρικού δήμου.
Η δράση ξεκινά στις 7 το απόγευμα και ολοκληρώνεται το πρωί της επόμενης ημέρας. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και προσφέρεται δωρεάν. Κάθε παιδί επιτρέπεται να συμμετάσχει μόνο σε ένα μουσείο.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα, οδοντόβουρτσα - οδοντόκρεμα. Οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, καθώς θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή των παιδιών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο :https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/museum/2019/

Ο κεντρικός Δήμος προσφέρει στα παιδιά ελαφρύ βραδινό και πρωινό σνακ, με τη υποστήριξη χορηγών.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Sleepover 2019 στον ακόλουθο σύνδεσμο :https://thessaloniki.gr/events/sleepover-2019/

Τη δράση υποστηρίζουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Νεότερη Παλαιότερη