Θεσσαλονίκη : Πρόσκληση σε ένα απίθανο cocktail party

Σας προσκαλούμε σε ένα λαμπερό Wedding Cocktail party με επιλογές για την οργάνωση της δικής σας αξέχαστης βραδιάς

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 στις 7 μ.μ. – 1 π.μ.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις δημιουργικές υπογραφές που θα κάνουν το γάμο σας μια ξεχωριστή εμπειρία!

Στο Κτήμα Χρηστίδη σε μια καταπράσινη έκταση με απεριόριστη μαγευτική θέα ο κάθε γάμος είναι μοναδικός.
Η πετρόκτιστη αίθουσα με τις ξύλινες λεπτομέρειες , η επιβλητική πισίνα, οι πανέμορφοι κήποι, ο μοντέρνος εξοπλισμός, η εξαιρετική βραβευμένη Chef και το έμπειρο προσωπικό συνθέτουν την παλέτα επιτυχίας της γαμήλιας δεξίωσης.

• Θα αγγίξετε και θα θαυμάσετε τα νυφικά του Atelier Konstantinos Tsigaros. Ο Κωνσταντίνος έχει τη δική του ιστορία στο χώρο της μόδας ενώ οι γραμμές του αναγνωρίζονται από την απλότητα και τις καθαρές τους φόρμες, που υπηρετούν την αισθητική.

• Θα ανακαλύψετε και θα σας εντυπωσιάσει η συλλογή του Δημιουργικό ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ, οι βέρες, τα κοσμήματα και τα τέλεια μονόπετρα.

• Θα γνωρίσετε την Ειρήνη Μακιού και τους συνεργάτες της στην εταιρία Makiou Make Up, κορυφαίοι make up artists, ενώ θα ακούσετε tips και συμβουλές για την εμφάνιση και το μακιγιάζ σας.

• Θα ακούσετε μουσικές επιλογές από την εταιρία MUSIC SP που επιμελείται και φροντίζει για την μουσική, ηχητική, φωτιστική και οπτικοακουστική κάλυψη κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.

• Η εταιρία Οργάνωσης Γάμου και Βάπτισης Bon Weekend θα σας προτείνει ιδέες διακόσμησης και στολισμού για τη δική σας μαγική στιγμή.

• Θα γνωρίσετε τη φωτογράφο Sofia Camplioni, που θα συζητήσει μαζί σας και θα παρουσιάσει την ιδιαίτερη δουλειά της που εκφράζει το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της.

• Την προσεγμένη και δημιουργική δουλειά του σε βίντεο θα δείξει ο KONSTANTINOS KOSTOUDAS, VIDEOGRAPHER/FILMMAKER.

• Δεν ξεχνάμε όμως και το ντύσιμο του γαμπρού. Γι αυτό, η εταιρία ROLLMAN θα είναι στο Κτήμα Χρηστίδη με δείγμα της δουλειάς της.

• Από το WEDDING COCKTAIL PARTY δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός! Η σχολή χορού TANGO ROOM θα παρουσιάσει ρομαντικές φιγούρες πάνω στην πίστα. Επίσης θα σας ενημερώσει για τα μαθήματα χορού που πραγματοποιεί.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 στις 7 μ.μ. – 1 π.μ.

Κτήμα Χρηστίδη Wedding Cocktail PARTY

Μεταμορφώσεως, Άνω Περαία, 57019 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2392 022090

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Νεότερη Παλαιότερη