Ηρθαν οι ...σουiνγκερς : 177 ζευγάρια, για έξαλλες διακοπές !!

Ηρθαν οι ...σουίνγκερς : 177 ζευγάρια, για έξαλλες διακοπές !!
Στην Κρήτη βρίσκονται 177 ζευγάρια τα οποία έφτασαν για το ραντεβού... ανταλλαγής συντρόφων.
Οι σουiνγκερς θα κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το εξαήμερο για τους σουiνγκερς θα είναι γεμάτο χλιδή και θα αποτελέσει τονωτική... οικονομική ένεση για τους επαγγελματίες της περιοχής - από εστιατόρια, μπαρ μέχρι καταστήματα εσωρούχων, αξεσουάρ και κομμωτήρια - οι οποίοι ευελπιστούν να δουν τον τζίρο τους να ανεβαίνει.

Τα περισσότερα από τα ζευγάρια των σουiνγκερς προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα.

Τα κιβώτια με τις σαμπάνιες είναι εκατοντάδες ενώ φέτος το μενού περιλαμβάνει και κρητική διατροφή.

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, περιγράφοντας την καθημερινότητα των σουiνγκερς , τόνισε:
 «Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση. 
Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι. 
Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. 
Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η “λευκή βραδιά” όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η “αρχαία ελληνική βραδιά”, η “ρωμαϊκή βραδιά” κ.λπ.», σημειώνει ακόμη ο κ. Χαλκιαδάκης, ενώ υπογραμμίζει πως στους σουiνγκερς αρέσει πάρα πολύ η κρητική διατροφή.
Νεότερη Παλαιότερη