Που θα χτυπήσει κόκκινο αύριο Παρασκευή ο υδράργυρος

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς επίσης και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται τις βραδινές ώρες στη Θεσσαλία και στις Σποράδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 37-38 βαθμούς), 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 21 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις απογευματινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.


Νεότερη Παλαιότερη