Καταζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. επικίνδυνοι κακοποιοί

Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας των νοτίων προαστίων -«Χτυπούσαν» σπίτια ποδοσφαιριστών, εφοπλιστών και επιχειρηματιών 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που είχε ρημάξει τα σπίτια στα νότια προάστια, με ιδιαίτερη… αδυναμία στις κατοικίες ποδοσφαιριστών.


Από τα πέντε μέλη της σπείρας των οποίων δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία, οι δύο έχουν συλληφθεί- ένας 34χρονος άνδρας και μια 35χρονη γυναίκα- ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία. Η συγκεκριμένη σπείρα έχει κάνει δεκάδες διαρρήξεις σε πολυτελείς μονοκατοικίες και διαμερίσματα, στα νότια προάστια.

Ανάμεσα στα θύματα της σπείρας των διαρρηκτών ήταν 9 ποδοσφαιριστές, οχτώ του Ολυμπιακού και ένας της ΑΕΚ. Επίσης, «χτυπούσαν» σπίτια εφοπλιστών και επιχειρηματιών, ενώ ένα από τα θύματά τους ήταν και η Σοφία Βούλτεψη. Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί η συμμετοχή της σπείρας σε περισσότερες από 30 διαρρήξεις σε Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Ελληνικό και Κορωπί.
Τα μέλη της σπείρας των νοτίων προαστίων


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 5 μελών της σπείρας. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως τις 6 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά γίνεται και προκειμένου να εξιχνιαστούν άλλες υποθέσεις διαρρήξεων που δεν έχουν δηλωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Οι συλληφθέντες:

(επ.) GJERGJI (ον.) BARDHOK του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 27-5-1985 στην Αλβανία

Ο GJERGJI BARDHOK



(επ.) GIERGJI (ον.) ALGIDA του LEFTER και της SANIJE που γεννήθηκε στις 27-6-1984 στην Αλβανία
Η GIERGJI ALGIDA



Οι μη συλληφθέντες:

(επ.) GJERGJI (ον.) ALBERT του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 30-12-1983 στην Αλβανία
Ο GJERGJI ALBERT



(επ.) GJERGJI (ον.) ANTON του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-6-1988 στην Αλβανία
Ο GJERGJI ANTON



( επ .) GJERGJI ( ον .) NIKOLIN του MARK και της BARDHE που γεννήθηκε στις 6-7-1990 στην Αλβανία
Ο GJERGJI NIKOLIN


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως την 6-12-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων κλοπών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Νεότερη Παλαιότερη