Αλλος ένας λαμπερός, showbiz γάμος

Το γαμήλιο πάρτι του μυστικού γάμου τους έκαναν το Σαββατοκύριακο ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η αγαπημένη του Ινδή στιλίστρια, Άλια Αλ Ρουφάι, ξαφνιάζοντας τους πάντες.
Το γνωστό μοντέλο με καριέρα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, το οποίο συμμετείχε και στον δεύτερο κύκλο του Survivor και αποχώρησε οικειοθελώς μετά από τραυματισμό, είναι εδώ και τρία χρόνια ζευγάρι με την στιλίστρια Άλια Αλ Ρουφάι, που συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του Bollywood και έχει καταγωγή από την Ινδία, την Αίγυπτο και την Αγγλία.


Γιατί όλοι πίστεψαν πως τώρα παντρεύτηκε το ζευγάρι
Το ζευγάρι ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες του στους λογαριασμούς του στο Instagram που δείχνουν την Άλια με κοντό νυφικό και καβάλα στο άλογο, και όλοι υπέθεσαν πως παντρεύτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λιμένι Λακωνίας. Μάλιστα, οι ευχές των διαδικτυακών φίλων τους άρχισαν να πέφτουν βροχή κάτω από τις αναρτήσεις τους.



Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με την Άλια αλ Ρουφάι είναι καβάλα σε ένα άλογο με φόντο τα πέτρινα κτίσματα της περιοχής. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η στιλίστρια έγραψε: «Ενώ τα περισσότερα κορίτσια πάντα ονειρεύονται να παντρευτούν και τι θα φορέσουν εκείνη την ημέρα, εγώ πάντα ήθελα ένα λευκό άλογο και ονειρευόμουν να τρέχω μακριά καβάλα σε αυτό. Έζησα αυτή την στιγμή όχι προσπαθώντας να ξεφύγω από τον γάμο μου αλλά τρέχοντας πως την ευτυχία».

Φυσικά, μετά από αυτές τις φωτογραφίες, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η αγαπημένη του Άλια Αλ Ρουφάι εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Happy Day» και το γνωστό μοντέλο ξεκαθάρισε πως έχουν ήδη παντρευτεί από τον περασμένο Ιανουάριο με πολιτικό γάμο στο Πάπιγκο και πως αυτό το Σαββατοκύριακο έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους στο Λιμένι της Μάνης επειδή στον γάμο τους ήταν μόνο οι γονείς του και οι γονείς της Άλια και ο αδερφός της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Πάπιγκο και τώρα έκανε το γαμήλιο πάρτι του στο Λιμένι Μάνης

Η επιλογή της τοποθεσίας για το γαμήλιο πάρτι
Ερωτηθείς γιατί επέλεξαν το Λιμένι για το γαμήλιο πάρτι τους, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είπε πως η επιλογή ήταν τυχαία. Συγκεκριμένα ανέφερε πως πέρυσι είχε κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο με την Άλια και τους άρεσε πολύ το συγκεκριμένο μέρος. Κι επειδή οι καλεσμένοι τους στο πάρτι θα ήταν από όλο τον κόσμο, ήθελαν να τους δείξουν ένα μέρος που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία να το δούνε.
Νεότερη Παλαιότερη