Πατέρας σκότωσε κατά λάθος, την 6χρονη κόρη του, με μπαλάκι του γκολφ

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια αγώνα σε γήπεδο γκολφ. Ένα περιστατικό που λύγισε χιλιάδες Αμερικανούς -και όχι μόνο- καθώς η ατυχία για το μικρό αγγελάκι που έφυγε, ήταν κάτι παραπάνω από αδιανόητη. 

Είναι περιπτώσεις που δεν μπορείς να διακρίνεις ποιο είναι το μεγαλύτερο θύμα. Εκείνος που φεύγει, ή εκείνος που το προκαλεί;
Το 6χρονο αγγελούδι που πέταξε ψηλά στον ουρανό πολύ νωρίς, ή ο τραγικός πατέρας που έχασε τα πάντα;

Τι συνέβη; Ο μπαμπάς του θύματος χτύπησε την μπάλα του γκολφ, η οποία κατά λάθος έπεσε πάνω στο κοριτσάκι και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Το χτύπημα ήταν μοιραίο, με συνέπεια το παιδάκι να χάσει τη ζωή του.

Ο πατέρας, που αποκαλούσε την κορούλα του «κολλητή του γκολφ», την έπαιρνε πάντα μαζί του, ενώ και η 6χρονη διασκέδαζε κάθε της παρουσία στο γήπεδο. Η τελευταία παρουσία της Aria Hill, ωστόσο, έμμελλε να είναι και μοιραία. Το κοριτσάκι καθόταν στο αυτοκίνητο του γκολφ, σε απόσταση τουλάχιστον 18 μέτρων, όταν δέχθηκε την μπάλα στο κεφαλάκι της.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί. Η 6χρονη κουκλίτσα άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα, τη νύχτα, στο νοσοκομείο, καθώς το κτύπημα είχε συνθλίψει τον εγκέφαλό της.
Η οικογένεια με το άτυχο κοριτσάκι και τα άλλα δύο παιδάκια τους


Ήταν ένα δυστύχημα αδιανόητο και πρωτοφανές, δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους του γηπέδου γκολφ, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι του πατέρα δήλωσαν ότι ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.


Νεότερη Παλαιότερη