Νεκρός σε τροχαίο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς

Η οικογένεια Ζαχαριάς έζησε αυτό που καμιά οικογένεια δεν θέλει ποτέ να ζήσει: Τον απόλυτο εφιάλτη... Ο 23 ετών γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο. "Καρφώθηκε" σε κολώνα το αυτοκίνητό του, ενώ μόλις πέντε χρόνια πριν είχε καταφέρει να "ξεγελάσει" τον θάνατο. Οι εφιαλτικές μνήμες που ξύπνησαν και το χρονικό της τραγωδίας.

Ο χρόνος σταμάτησε το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019, για την οικογένεια Ζαχαριά… Ο γιος του επιχειρηματία που έχει συνδέσει το όνομά του εδώ και πολλά χρόνια με την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, Αλέξανδρος Ζαχαριάς, βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Ήταν περίπου 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019, όταν το νήμα της ζωής του 23χρονου κοβόταν. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, όταν αυτό προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ…

Η τραγωδία γράφτηκε στην οδό Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο. Υπό συνθήκες που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας και «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα στην κολώνα φωτισμού.

Ο 23χρονος διακομίστηκε αμέσως στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η είδηση πως επρόκειτο για τον 23χρονο γιο του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια, Ζαχαριάς, είχε «σκάσει» σαν βόμβα.
Νεότερη Παλαιότερη