Άγριο φονικό μέσα σε καφετέρια

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ μέσα σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστού ηθοποιού στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε άνδρα που καθόταν στην καφετέρια και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο, όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια. Ο ένας από τους δύο μπήκε στο καφέ, πλησίασε τον νεαρό άνδρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι μία στην πλάτη.
Προανάκριση για την ανθρωποκτονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Η συμπεριφορά του δράστη λίγο πριν την άγρια δολοφονία
«Ηρέμησε, ηρέμησε». Με τις δυο αυτές φράσεις ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι καθησύχασε το θύμα του λίγο πριν επιστρέψει και εκτελέσει τον άνδρα εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των θαμώνων καφετέριας του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία θαμώνα της καφετέριας στον ΑΝΤ1 θύτης και θύμα ήταν μιάμιση ώρα μαζί. Έφυγε για ένα λεπτό και επέστρεψε με ένα όπλο στο χέρι. Αφού πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα εκ των οποίων τη μια στο κεφάλι σηκώθηκε να φύγει αλλά επέστρεψε και άρχισε να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με μανία!


Νεότερη Παλαιότερη