Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Λίτσα Διαμάντη, παρέα με την Κατερίνα Στανίση

Τη λάτρεψαν οι συνθέτες, της χάρισαν από τα ωραιότερα τους τραγούδια κι εκείνη μίλησε στην καρδιά του κόσμου με τη φωνή της τραγουδώντας τα.
Η Λίτσα Διαμάντη, η λαϊκή ερμηνεύτρια με το χαμηλό προφίλ που έκανε μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια. Σήμερα, ζει στο κέντρο της Αθήνας μακριά από τη δημοσιότητα, θέλοντας να ζει ήρεμα και κάνοντας ταξίδια που αγαπάει πολύ. επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα.

Η 70χρονη Λίτσα Διαμάντη, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, πήγε στο θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά».
Ντυμένη στα λευκά και φανερά ευδιάθετη, παρακολούθησε τη θεατρική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού από τις πρώτες σειρές, παρέα με τη φίλη και συνάδελφό της, Κατερίνα Στανίση. 
Η 70χρονη τραγουδίστρια φάνηκε να απολαμβάνει το μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και χειροκρότησε με θέρμη τους πρωταγωνιστές.
Νεότερη Παλαιότερη