Ελένη Μενεγάκη : Σάλο ξεσήκωσε φωτογραφία της στα social media

Φωτογραφία της με κοιλιακούς φέτες πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της, ωστόσο, δεν σταματά να πυρπολεί το Instagram της με φωτογραφίες της από όπου και αν βρίσκεται. 

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, πόσταρε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της. 
Φορώντας το μαγιό της και ένα σορτς, έστειλε φιλάκια στο φακό. Ομορφη, καλοκαιρινή και παιχνιδιάρα, όπως όλοι γνωρίζουμε την Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, μια follower της έσπευσε να σχολιάσει τους κοιλιακούς της Ελένης Μενεγάκη (η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στα αγαπημένα της Αχλα) που φαίνονταν στη φωτογραφία. «Κακό φώτοσοπ... λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα», ήταν το μήνυμα της follοwer.

Και φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν κώλωσε. 
Απάντησε ως εξής: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα!!! Οτι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα!». Απλή, λιτή, απέριττη και αποστομωτική.

Και ο διάλογος για τους κοιλιακούς της Ελένης Μενεγάκη δεν σταμάτησε εκεί, αφού άνοιξε συζήτηση με μια άλλη follower της. «Απέκτησες κοιλιακούς Ελένη;;;», την ρώτησε η... φίλη του Instagram, με δόση ειρωνείας για να της απαντήσει η παρουσιάστρια, επίσης, απλά και εμφατικά, «με δουλεύεις μωρέ;;; Αφού δεν γυμνάζομαι!».
Νεότερη Παλαιότερη