Μακεδονία : Εκλεψαν τα χρήματα ηθοποιών θεατρικής παράστασης

"Viral" για τους...λάθος λόγους έγινε η θεατρική παράσταση "Δον Ζουάν" που ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων -στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Αιτία η κλοπή μιας τσάντας -ιδιοκτησίας ενός εκπροσώπου της παραγωγής της παράστασης-, η οποία περιείχε χρήματα που προορίζονταν για την μισθοδοσία των συντελεστών της παράστασης!

Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα αφότου οι ηθοποιοί και οι λοιποί συντελεστές του "Δον Ζουάν" κατέφτασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας για να καταλύσουν. Σύμφωνα με την καταγγελία του εκπροσώπου της παράστασης -αλλά και σύμφωνα με τις κάμερες παρακολούθησης που διαθέτει το ξενοδοχείο- άγνωστοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου (δεν ήταν, δηλαδή, ούτε καν θαμώνες του) εκμεταλλεύτηκαν ένα χρονικό σημείο στο οποίο οι συντελεστές της παράστασης συνομιλούσαν με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και έκλεψαν την τσάντα!

Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα -καθώς το γεγονός ότι οι δράστες δεν ήταν θαμώνες του ξενοδοχείου δυσχεραίνει την προσπάθεια της αστυνομίας.
Νεότερη Παλαιότερη