Τα 4 πιο ...ερωτικά ζώδια

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του σούπερ εραστή, αλλά μάλλον αυτή η φήμη καταρρίπτεται. Ποια ζώδια είναι τελικά τα πιο σeξουλιάρικα;
Πρόκειται για 4 ζώδια που έχουν έντοντο ενθουσιασμό για το σeξ και είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα, κάθε φορά, για να ικανοποιηθούν και να ικανοποιήσουν και τον/την σύντροφό τους.

Επίσης είναι ζώδια που δεν ντρέπονται να μιλήσουν για το τι θέλουν στο σeξ επειδή γνωρίζουν ότι το κλειδί για καλό σeξ είναι η δημιουργία σeξουαλικής χημείας. Είναι αυτοί που τους ενδιαφέρει τι θέλει ο σύντροφός τους γιατί έτσι, γνωρίζουν ότι θα οδηγηθούν σε μοναδικές εμπειρίες.

Κριός
Ο Κριός είναι τολμηρός και παθιασμένος. Θα φύγει για λίγη ώρα από το γραφείο απλά για να πάει για σeξ (δεν βρίσκεται τυχαία στη λίστα με τα πιο επικίνδυνα ζώδια για παράνομη σχέση). Ζώδιο που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Και δεν θα διστάσει να κάνει και τα πάντα για να το αποκτήσει.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι οι βασιλιάδες της γοητείας. Ζώδιο που του αρέσει το σeξ και το έχει ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του. 
Οι Ζυγοί ξέρουν πώς να γοητεύουν και επειδή τους αρέσει πολύ το σeξ δεν θα ντραπούν να πείσουν το «αντικείμενο» του πόθου να έρθουν πιο κοντά. Θα το κάνουν όμως με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι ο άλλος κάνει την πρώτη κίνηση και όχι οι ίδιοι! 
Περίεργοι τύποι!

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι ναι, αλλά έχουν και πολύ πάθος. 
Οι Ιχθείς μόλις συναντήσουν κάποιον θα καταλάβουν αν υπάρχει πάθος μεταξύ τους και αμέσως ή θα τον απορρίψει ή θα επιδιώξει να έρθει πιο κοντά μαζί του. Πολύ έξυπνο ζώδιο που μπορεί να διαβάσει τι θέλουν οι άλλοι.
 Και ναι, μερικά από τα πιο καυτά φιλιά της ζωής τους, όλα τα υπόλοιπα ζώδια, θα μπορούσαν να τα είχαν δώσει με Ιχθείς. Τόσο πάθος. Επομένως την επόμενη φορά μην τους αποφύγετε…

Ταύρος
Οι Ταυρικοί αγαπούν να τους εκτιμούν. Επιζητούν επίσης σταθερότητα, αγάπη και κολακείες.
Είναι μακράν το πιο ενθουσιώδες στο κρεβάτι, ζώδιο της Γης. Λατρεύουν αυτή την αίσθηση οικειότητας που αναπτύσσεται μεταξύ δύο ανθρώπων και όταν είναι με κάποιον, καθώς περνά ο καιρός, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σeξουαλικές τους επιδόσεις θα βελτιώνονται.
Νεότερη Παλαιότερη