Πλούσιοι και διάσημοι, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, νόμους και σωστές συμπεριφορές


Είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι μετρούν περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και είναι ευτυχισμένοι μαζί! Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική ζωή τους, αφού θέλει τα Μέσα να ασχολούνται μόνο με το έργο του. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το ζευγάρι σε διάφορες δημόσιες εξόδους.



Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Χρυσή Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί οι υποχρεώσεις τους να είναι πολλές, όμως τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η σύντροφός του προσπαθούν να τακτοποιούν τις εκκρεμότητες τους και να κάνουν πράγματα μαζί.

Eυχής έργον όμως θα ήταν να φορούσαν και τα κράνη τους, καθώς τις φωτογραφίες τους τις βλέπουν χιλιάδες πολίτες, ιδιαίτερα νέοι  και η συμπεριφορά τους αποτελεί παράδειγμα, καθώς είναι ενταγμένοι στο σημερινό lifestyle.
Επίσης φωτογραφίες σαν και αυτές εκθέτουν την Ελληνική Αστυνομία, καθώς ο απλός Έλληνας πολίτης, θεωρεί πως οι πλούσιοι και διάσημοι βρίσκονται "στο απυρόβλητο".


Νεότερη Παλαιότερη