Κέντρα δια βίου μάθησης, στο Δήμο Θέρμης

Γνώση για όλους στα δωρεάν προγράμματα
του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης. 
Δήλωσε συμμετοχή τώρα!


Στα νέα τμήματα που δημιουργεί το Κέντρο δια Βίου Μάθησης του δήμου Θέρμης μπορούμε να παρακολουθήσουμε δωρεάν διάφορα προγράμματα για την ιστορία του τόπου μας αλλά και την ιστορία της Τέχνης, τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα πρακτικά μυστικά της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης. Επίσης, μπορούμε να μάθουμε πώς να αναγνωρίζουμε και να καλλιεργούμε αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και να μιλάμε την ποντιακή διάλεκτο. 
Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν σε σχολεία του δήμου Θέρμης αναλόγως με τις αιτήσεις που συμπληρωθούν.

Για να παρακολουθήσει κανείς κάποιο πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Κοινοτικό Κατάστημα Τριλόφου, στο ΚΕΠ Βασιλικών, στο Κέντρο Κοινότητας στη Θέρμη και στο Κοινωνικό Φαρμακείο στη Ν. Ραιδεστο. Για την υποβολή της αίτησης χρειάζεται η επίδειξη αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Τα προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων προσφέρουν ο Δήμος Θέρμης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Θέρμης:

Τηλ. : 2313-300730

Ταχ. Διεύθυνση: Βίκτωρος Ουγκώ 4

Email: kdvm@thermi.gov.gr

Νεότερη Παλαιότερη