Ποινή φυλάκισης, στη δεσμοφύλακα που "το έκανε" με κρατούμενο

Στη φυλακή η δεσμοφύλακας, που ασελγούσε σε κρατούμενο
Άδοξο τέλος είχε η σχέση μίας σωφρονιστικής υπαλλήλου στο Ρέξαμ της Μεγάλης Βρετανίας, με ένα κρατούμενο των τοπικών φυλακών.
Η Ayshea Gunn λοιπόν είχε συνάψει σχέση με τον Khuram Razaq, όμως ο έρωτάς της για τον 29χρονο είχε ως αποτέλεσμα οι επαφές τους να αποκαλυφθούν.

Βλέπετε, η νεαρή πέρναγε αρκετή ώρα στο κελί του, προκαλώντας υποψίες στους συναδέλφους της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για το τι πραγματικά γίνεται.

Αυτή αποκάλυψε πως σε ένα διάστημα λιγότερο των 5 μηνών, είχαν κάνει 1.200 τηλεφωνήματα ο ένας στον άλλον, ενώ η Gunn είχε φτάσει στο σημείο να ενημερώνει τον Razaq ακόμα και για τις έρευνας που θα γίνονταν στα κελιά των κρατουμένων, να το δίνει εσώρουχά της, να τον προμηθεύσει με ένα smartwatch, με ένα κινητό τηλέφωνο και να έχει σeξουαλικές επαφές μαζί του.



Μάλιστα, ο 29χρονος προσπαθώντας να κρύψει την σχέση τους, στις επαφές του τηλεφώνου του, την είχε ως Keeley Mason, όμως κατά την διάρκεια της έρευνας αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του συγκεκριμένου νούμερου.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, είπε πως εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είδε τον κατηγορούμενο ως ένα στήριγμα.

Ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να έπεισε τους δικαστές που την καταδίκασαν σε 12μηνη φυλάκιση.
Νεότερη Παλαιότερη