Αγρια δολοφονία :Σκότωσε υπάλληλο του Δήμου γιατί είχε διαρροή νερού στο σπίτι του

Αγρια δολοφονία : Σκότωσε υπάλληλο του Δήμου γιατί είχε διαρροή νερού στο σπίτι του
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός εργαζομένου στον Δήμο Διονύσου Αττικής, για τη δολοφονία συναδέλφου του σήμερα το πρωί, για πραγματικά ασήμαντη αφορμή.

Οπως αναφέρει ο υπάλληλος του δήμου Διονύσου, τον ειδοποίησαν μετά τους πυροβολισμούς και περιέγραψε τι συνέβη. Οπως είπε ο άντρας πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, η οποία δεν είχε διορθωθεί και φοβούνταν ότι θα σημειωνόταν καθίζηση εδάφους.
«Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφο μου. 
Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα», 
είπε εργαζόμενος στον Δήμο Διονύσου στον Real FM.

«Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του. Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», πρόσθεσε ο εργαζόμενος στο Δήμο Διονύσου.

Νεότερη Παλαιότερη