Γυναίκα -"έκπληξη" για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως όλα δείχνουν, εντός των επόμενων ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δείξει το πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεται, για την ανάδειξη του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Όπως όλα δείχνουν, ο σημερινός Πρόεδρος, Προκόπης Παυλόπουλος δεν συγκεντρώνει σημαντικές ελπίδες ώστε να προταθεί και πάλι, για το ανώτατο αξίωμα της χώρας.
Όπως αναφέρουν απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του "Όλα Θεσσαλονίκη", ο Πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει σε δύο πρόσωπα, ένα εκ των οποίων είναι γυναίκα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από πολλές σκέψεις, έχει καταλήξει στο όνομα της κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Η πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, θεωρείται ιδιαίτερα σημαίνον πρόσωπο, καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα που διετέλεσε πρόεδρος του Ανωτάτου δικαστηρίου  της χώρας.

Μάλιστα καθώς είχε αναλάβει αυτό το πόστο κατόπιν πρότασης της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το πιθανότερο είναι πως το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα έχει ιδιαίτερες αντιρρήσεις για την υποψηφιότητά της.

Επίσης η κυρία Σακελλαροπούλου φαίνεται να απολαμβάνει την εκτίμηση και άλλων δυνάμεων της πολιτικής ζωή της χώρας, καθώς ιδιαίτερη θεωρείται σχέση της με τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο.

Νεότερη Παλαιότερη