Υβριστική επίθεση γνωστού τραγουδιστή, στον Άδωνι Γεωργιάδη

Άδωνις για Φοίβο Δεληβοριά: «Λυπηρό να βλέπεις τη φτήνια ανθρώπων που φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα»
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τα όσα είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​
Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδοποιός είπε, μεταξύ άλλων, πως «ο πληθυσμός μας ''αλλοιώνεται'' από τους πρόσφυγες προς το καλύτερο» και τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτήν τη μοσχαρίσια φάτσα και αυτή την "αρ@@δίσια ερημιά" που εκπέμπουν άτομα, όπως ο συγκεκριμένος υπουργός.

Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια α@@ίδια που πετούσαν πάνω από την πόλη. Και έγραψα ένα τραγούδι, την Άγρια Ορχιδέα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, απάντησε στο επίμαχο σημείο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, γράφοντας: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του... εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά...».

Νεότερη Παλαιότερη