Τα 5 πιο άπιστα ζώδια

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν στο αστρολογικό τους DNA την απιστία.

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων είναι πολύ συγκεκριμένα και έντονα. Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι όσοι ανήκουν στα συγκεκριμένα ζώδια, θα αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο σε παρόμοιες καταστάσεις. Σε αυτό, με βάση την αστρολογία, παίζει καθοριστικό ρόλο ο ωροσκόπος, αλλά και οι θέσεις των πλανητών κάθε ζωδίου στον γενέθλιο χάρτη του.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση τα πιο γενικά, αδρά χαρακτηριστικά των ζωδίων, οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.

Η απιστία στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού
Τα ζώδια του Κριού είναι από τη φύση τους παρορμητικοί άνθρωποι, που σημαίνει πως θα ενθουσιαστούν με την προοπτική μιας νέας σχέσης, κρυφής μεν, με πολύ ίντριγκα δε. Ένας Κριός δεν θα μείνει για πολύ σε διλήμματα και θα αποφασίσει να δοκιμάσει και τις δύο σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει ποια τον καλύπτει περισσότερο.

Με λίγα λόγια οι Κριοί δεν είναι και από τα πιο πιστά ζώδια. Θα μπορούσε να έχει διπλή ζωή για όσο καιρό κρίνει εκείνος πως περνά καλά και με τις δύο σχέσεις.

Η μεγάλη καρδιά στα ζώδια του Λέοντα
Το ζώδιο του Λέοντα διακρίνεται από την μεγάλη του καρδιά. Μια μεγάλη καρδιά που μπορεί να χωρά ταυτόχρονα δυο αγάπες. Άλλωστε, τα ζώδια αυτά της φωτιάς τρελαίνονται για περιπέτειες και τους αρέσει να νιώθουν πως είναι το τρόπαιο στην διεκδίκηση του ερωτικού συντρόφου. Κι αν η διπλή σχέση αποκαλυφθεί, μην περιμένετε από το ζώδιο αυτό να ζητήσει συγγνώμη. «Σε όποιον δεν αρέσει, για τους άλλους δεν θα μπορέσει» θα ξεστομίσει και θα συνεχίσει τη ζωή του.

Το ζώδιο του Διδύμου λατρεύει τα ερωτικά διλήμματα
Ένα δίδυμος, μέσα από την διττή του φύση, λατρεύει να ζει μέσα σε ερωτικά διλήμματα. Θα βάλει τις ερωτικές του σχέσεις σε δυο λίστες και θα φτιάχνει τα υπέρ και τα κατά, χωρίς φυσικά να σκεφτεί ποτέ πως αυτό που κάνει, με μια λέξη, ονομάζεται απιστία.

Άλλωστε το ζώδιο του Διδύμου καταφέρνει με χαρακτηριστική άνεση να κάνει τον συνομιλητή του να νιώσει τύψεις που του ζήτησε τα ρέστα. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως ένας αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου θα έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα, μόνο όταν εκείνο έρθει και σκάσει στο πρόσωπό του. Τότε μόνο ένας δίδυμος θα δώσει λύση και θα πάψει την απιστία.

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι γεννημένο για την ίντριγκα
Έχει χαρακτηριστεί και το ζώδιο του πάθους και της ηδονής. Φυσικά, τα παραπάνω μεταφράζονται σε ίντριγκες, ατελείωτα μπερδέματα και τελικά καταλήγουν στην απιστία. Ένας Σκορπιός μπορεί να διεκδικεί δυο αγάπες ταυτόχρονα και δεν κουράζεται λεπτό. Μπορεί το ρίσκο να γίνει τσακωτός να προκαλεί εκνευρισμό στα ζώδια του Σκορπιού, ωστόσο ο φόνος πως η νέα του σχέση μπορεί να τινάξει την παλιά στον αέρα, του δίνει ζωή.

Οι Ιχθείς, τα ζώδια που λατρεύουν να ζουν σε έναν μπερδεμένο κόσμο
Τα ζώδια των Ιχθύων λατρεύουν να βρίσκονται σε μια συναισθηματική κατάσταση που έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μια νέα σχέση, το βήμα προς την απιστία θα φέρει λοιπόν έναν ιχθύ σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση που λατρεύει να ζει: μέσα σε τρικυμία.

Δυο αγάπες, δυο ζωές και μια σπάθη να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του, κάνει το ζώδιο του ιχθύ να ζει ακόμη πιο έντονα το δράμα του, να ονειρεύεται κινηματογραφικά λαβ στόρι και φαντασμαγορικά φινάλε. Θα βουρκώσει, θα συγκινηθεί, θα νιώσει πως η ζωή του τελειώνει και όλο αυτό θα τον κάνει να περνάει φανταστικά!
Νεότερη Παλαιότερη