Κλήση του πατέρα της αγνοούμενης 7χρονης, στην Ασφάλεια

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί η 7χρονη Βαλεντίν. Το κοριτσάκι έχει εξαφανιστεί πριν από τα Χριστούγεννα, από το Παγκράτι.
Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7 ετών Βελεντίν. Το μικρό κορίτσι εξαφανίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι κι έκτοτε ο πατέρας της δεν γνωρίζει τίποτα για το που βρίσκεται.

Οι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, το μεσημέρι σήμερα Τρίτη (11.02.2020), ο πατέρας της Βαλεντίν κλήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών για να δώσει νέα κατάθεση για την εξαφάνιση της κόρης του.

Η νέα του κλήση για κατάθεση έγινε γιατί στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αθηνών μπήκε μια δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη. Εκεί, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είπε πως κάποια στιγμή τον είχε πλησιάσει μια ΜΚΟ προκειμένου να τους δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση που γίνεται βάσει εξειδικευμένων ερωτήσεων που προκύπτουν από την έρευνα που έχει κάνει η αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί διαπιστώνουν μικρά κενά σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, είπε πως ΜΚΟ του είχαν ζητήσει δυο φορές ενώ βρισκόταν στη Λέσβο κι άλλη μια ενώ είχε πια έρθει στην Αθήνα, να υιοθετήσουν το παιδί.
Νεότερη Παλαιότερη