"O Χαρούλης είναι για αυτοκτονίες και η Ζουγανέλη υπερεκτιμημένη"

"O Χαρούλης είναι για αυτοκτονία και η Ζουγανέλη υπερεκτιμημένη"
Με χειμαρρώδη ροή, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε αυστηρή κριτική στους Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα χρόνια τώρα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο κ. Γιαννόπουλος που είναι γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός, ενώ υπήρξε και τηλεπαρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

«Πλέον η πλειοψηφία είναι κακοί τραγουδιστές. Δεν φταίω εγώ αν η Ελένη Παπδοπούλου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, αλλά δεν έχει φωνή. Την προβάλλουν κατάλληλη για την Eurovision αλλά δεν είναι. Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου που είχε όλο το πακέτο και την θεϊκή φωνάρα, οι δύο επόμενες καλύτερες θέσεις της Ελλάδας που είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Καλόμοιρα, δεν φημίζονται για τις φωνητικές τους ικανότητες», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που είχε γράψει και τους στίχους για το «secret combination».

«Υπάρχουν τραγουδιστές που είναι εντελώς άφωνοι και είναι και δεκαετίες στην δουλειά», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός αναφέροντας «βαριά» ονόματα όπως Γιώργος Μαζωνάκης και η Άντζελα Δημητρίου ενώ «κακό του κεφαλιού τους έκαναν όσοι την έχουν επιλέξει να λάβει μέρος και στο ”Just the two of us”». Με Άντζελα, Τρύφωνα και Χατζίδου, δεν είναι ”Just the two of us” αλλά ”Τσίρκο Μεντράνο”.
Ο καταιγιστικός στιχουργός έβαλε στο στόχαστρο και το έντεχνο με «υπερεκτιμημένη» Ελεονόρα Ζουγανέλη, τον Χαρούλη που του δημιουργεί τάσεις αυτοκτονίας, τον δημόσιο υπάλληλο Μαραβέγια και τον Μουζουράκη που είναι μόνο attitude…
Νεότερη Παλαιότερη