Σοβαρό τροχαίο για γνωστούς Ελληνες επιχειρηματίες

Σοβαρό τροχαίο για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο και τη σύζυγό του
«Τύχη βουνό» είχε ο Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού.
Ο Βασίλης Χήτος και η Καρολίνα Ντε Σόουζα

Το ζευγάρι κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμό από το διαλυμένο αυτοκίνητο.
Το διαλυμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Χήτος είναι η απόδειξη της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκασμένο ελαστικό ήταν πιθανότατα η αιτία που το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, διακρίνεται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις της.

Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.

Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.

Ποια είναι η σχεδιάστρια Καρολίνα ντε Σόουζα
Με τον Βασίλη Χήτο, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, είναι ζευγάρι εδώ και εννιά χρόνια -παντρεύτηκαν όμως τον Σεπτέμβρη του 2018. Από τη μέρα που γνωρίστηκαν έγιναν αχώριστοι. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν από μια κόρη από προηγούμενο γάμο τους, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί κι έναν γιο, τον 5χρονο Κωνσταντίνο!

Η Καρολίνα ντε Σόουζα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Παρακολούθησε μαθήματα fashion design και αποφοίτησε από το Istituto di Moda Burgo. 
Στη συνέχεια εργάστηκε σε γνωστούς σχεδιαστές μόδας, μεταξύ των οποίων οι Στέφανο Γκαμπάνα, Ντομένικο Ντόλτσε και Ελιο Φιορούτσι.

Μετά την Αυστραλία, το Μπαλί και το Μιλάνο, τελικά την κέρδισε η Ελλάδα. Αρχικά συνεργάστηκε με σημαντικές επιχειρήσεις στον χώρο της μόδας, όπως το Atelier Zolotas, ο οίκος Kathy Heyndels, αλλά και η βιοτεχνία ενδυμάτων Αγγλούπας, ενώ πριν από δέκα χρόνια αποφάσισε να κάνει τη δική της σειρά.
Νεότερη Παλαιότερη