Κρίσιμες ώρες για τον Κώστα Βουτσά

Ιατρική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου μας ηθοποιού Κώστα Βουτσά εξέδωσε το νοσοκομείο “Αττικό”. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς ο ασθενής εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και νεφρικής λειτουργίας για 15η μέρα.
“Κρίσιμη, αλλά σταθερή”, χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, οι θεράποντες γιατροί του, οι οποίοι δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο μεγάλος μας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου δείχνει μεγάλη θέληση να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας τους, έχοντας συμμάχους τους – εκτός από τους γιατρούς του – και τα μέλη της οιγογένειάς του, που δεν φεύγουν ούτε λεπτό από δίπλα του.

Σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση του "Αττικόν", οι ζωτικές λειτουργίες του ηθοποιού Κώστα Βουτσά -τόσο η αναπνευστική όσο και η νεφρική- υποστηρίζονται μηχανικά :

"Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη".

Οι ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση συνοδεύουν τον Κώστα Βουτσά σ' αυτή την
Νεότερη Παλαιότερη