Ιατρικό λάθος "σκότωσε" τον 30χρονο Αναστάση Δαφνή

Σοκ από τον θάνατο του δημοσιογράφου
- Η Μάγδα Τσέγκου καταγγέλει λάθος των γιατρών
Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου, Αναστάση Δαφνή ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου μετά από νοσηλεία πολλών ημερών και 14 χειρουργεία.
Ο δημοσιογράφος, που στις 11 Μαΐου θα έκλεινε τα 30 πάλεψε επί 77 μέρες για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε.
Η Μάγδα Τσέγκου ήταν από τους δημοσιογράφους που τον αποχαιρέτησαν με θερμά λόγια καθώς τον γνώριζε καλά. 
Εγραψε στο instagram:
Έφυγε ο αγαπητός δημοσιογράφος και χρόνια φίλος Αναστάσης Δαφνής.
Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών .Έτσι ήταν πάντα από την πρώτη ημέρα που τον είχα μαθητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας πριν χρόνια μέχρι και την τελευταία ημέρα που τον είδα στις γιορτές. "Το αστεράκι μου" τον φώναζα.
Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του.
Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών .
Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι .
Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία .
Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν !
Η δικαιοσύνη πιστεύω θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα .
Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε .
Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα.
Πριν πέντε χρόνια έφυγε ο πατερας του τώρα εκείνος ."

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα που είχε στο δόντι ενώ αποκάλυψε πως πριν από πέντε χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας από καρκίνο.

"Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του. Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί".



Νεότερη Παλαιότερη