Γελάει όλη η Ελλάδα με την επική γκάφα Αντώναρου

Κωμική γκάφα Αντώναρου - Μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Σαραντάκο με "ασφαλίτη"
Νόμισε ότι το μικρόφωνο που κρατούσε ήταν κρυφό όπλο
Πολλά γέλια έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου που είδε μια φωτογραφία από την επίσκεψη Αδωνι Γεωργιάδη στις πλαζ, για να ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, και μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο του τηλεοπτικού σταθμού Σταρ με άνδρα της Ασφάλειας.

Μάλιστα επεσήμανε με σοβαρό ύφος και ζήτησε εξηγήσεις για ένα καδρόνι- όπως γράφει- που φέρεται να κρατάει ο Γιώργος Σαραντάκος, διερωτώμενος αν είναι κλόμπ η κάτι άλλο και αν είναι της συνοδείας του υπουργού.

Το περίφημο κλόμπ βέβαια δεν είναι τίποτα άλλο από μικρόφωνο, και ο ευμεγέθης κύριος με το ριχτό πουκάμισο που τόσο προκάλεσε την απορία του κ. Αντώναρου, δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο, που απλώς κάνει ρεπορτάζ και ακολουθεί με το συνεργείο του τον υπουργό Ανάπτυξης...

Μετά από τα πολλά γέλια που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, υπήρξε και συνέχεια με …συγγνώμες και ...χαμόγελα για μια κόντρα που είναι δημόσια.

Νεότερη Παλαιότερη