Απαγορεύτηκαν μουσική και αλκοόλ στις οργανωμένες παραλίες

Για τον λόγο που απαγορεύτηκε η μουσική στις οργανωμένες παραλίες απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε ερώτηση του «Έθνους»
«Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τα μεγάφωνα στις εκκλησίες. Το αλκοόλ σε συνδυασμό με τη μουσική, μπορεί να επιφέρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δεν βοηθούν στην τήρηση των μέτρων», είπε, χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Για τα ποτά και τη μουσική στις οργανωμένες παραλίες που απαγορεύτηκαν ο Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε: «Η λογική που ανοίξαμε τις οργανωμένες παραλίες ήταν για να αποφύγουμε φαινόμενα συνωστισμού στις ανοργάνωτες. Το ζήτημα είναι ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ενθαρρύνουμε τα πάρτι και να ρισκάρουμε εικόνες που θα δώσουν λάθος μήνυμα παντού».

Συνεχίζοντας ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Είμαστε σε μια φάση που πρέπει ο καθένας να λάβει την ατομική του ευθύνη να κρατήσουμε τις αποστάσεις. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το ποτό λειτουργεί σε συνδυασμό με τη μουσική αντιστρόφως ανάλογα με το ζήτημα της νηφαλιότητας ειδικότερα όταν γίνεται αλόγιστα.

Άρα σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει νηφαλιότητα για το ζήτημα της επιβολής της τήρησης των μέτρων απόστασης στις παραλίες. Ερχόμαστε να καλύψουμε την ανάγκη που προέκυψε από τον συνωστισμό στις μη οργανωμένες παραλίες».
Νεότερη Παλαιότερη