H εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, δίνει τροφή για...ερωτικό κουτσομπολιό !!!

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, Τζένη Καζάκου, εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, της οποίας έχει πάρει και το όνομα, φημολογείται πως έχει αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον Στέλιο Λεγάκη, τον γοητευτικό τραγουδιστή που ξεκίνησε την καριέρα του πριν ακόμη ενηλικιωθεί, μέσα από το show «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή μετά το ρεπορτάζ για το ειδύλλιό τους προβλήθηκε και insta-story τους, που τους δείχνει μαζί σε ένα στούντιο ηχογράφησης κι εκείνος τη χαϊδεύει τρυφερά στο μπράτσο.

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη είναι 20 χρόνων και μια κούκλα. Ασφαλώς έχει… κληρονομήσει το καλλιτεχνικό μικρόβιο, το ταλέντο στην υποκριτική και στο τραγούδι, και σπουδάζει σε δραματική σχολή. Το 2017 έπαιξε στην πρώτη φιλοζωική, μη εμπορική ταινία «Re-action», με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της Τάνια Τρύπη, και πέρυσι της είχε γίνει πρόταση να βρεθεί τηλεοπτικά με τους γονείς της σε δημοφιλή σειρά, αλλά δίστασε, καθώς δεν ήθελε να συνδεθεί το επαγγελματικό ντεμπούτο της με τα ονόματά τους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Η υποκριτική µε γοητεύει πολύ και θέλω να ασχοληθώ µε αυτή σοβαρά».



Σε σόου του ΑΝΤ1
Όσο για τον Στέλιο Λεγάκη που της έκλεψε την καρδιά, όπως ακούγεται, είναι εξίσου γοητευτικός και καλλιτέχνης από κούνια. Πριν καν κλείσει τα 15 του χρόνια κέρδισε την πρώτη θέση στο show του ΑΝΤ1 «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», για το ταλέντο του τραγούδι.
Γεννήθηκε το 1997 και το πρώτο τραγούδι του ήταν εμπνευσμένο από… ψυχής, με τίτλο «Σαν Μαχαίρι», σε μουσική δική του και στίχους του ίδιου και της καταξιωμένης στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου. Ο Στέλιος έχει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, με φανατικές θαυμάστριες, τις Legakiers, που τον ακολουθούν παντού.
Νεότερη Παλαιότερη