Νεκρή σε τροχαίο, 18ρονη "influencer"

Νεκρή σε τροχαίο, 18ρονη "influencer"

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί βρήκε μια 15χρονη influencer από τη Ρωσία που κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος σε ηλικία 15 ετών.
Η 18ρονη Ρωσίδα Anastasia Tropitsel, 18 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε δυστύχημα με τη μηχανή της στο νησί της Ινδονησίας.
Ο 30χρονος φίλος της, Viktor Maydanovich, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μηχανή, υποστήριξε ότι η 18χρονη, ενώ έτρεχε με ταχύτητα 60 χλμ. την ώρα άρχισε να ταλαντεύεται, έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε ένα φράκτη.
Η Anastasia ήταν blogger από την ηλικία των 12 ετών και έγινε εκατομμυριούχος στα 15 της, χάρη στην επιτυχημένη παρουσία της στο Διαδίκτυο.
Στους περισσότερους από ένα εκατ. ακολούθους της έλεγε: «Σας εμπνέω να κάνετε ό, τι δεν μπορείτε. Μεγαλώνω τα φτερά σου και σε αφήνω να πετάξεις ελεύθερος».

Η Tropitsel - της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Anastasia Zubrina - πέθανε αμέσως μετά την αγορά μιας νέας μοτοσικλέτας Kawasaki Ninja 250.

Είχε μείνει στο Μπαλί για καιρό καθώς την βρήκαν εκεί τα περιοριστικά μέτρα και το lockdown λόγω κορωνοϊού. Είχε πάει στο Μπαλί για να βγάλει φωτό και να ενισχύσει το προφίλ της στο Instagram.

Στο ιστολόγιό της προέτρεπε τους οπαδούς της να ξεπεράσουν τον φόβο βυθιζόμενοι σε ό,τι προκαλεί φόβο.
Ο σύντροφός της από την Ουκρανία, έγραψε για το θάνατο της 18χρονης: 
«Το αγαπημένο μου κορίτσι δεν είναι μαζί μας. 
Παρακαλώ, φίλοι μου, πείτε της το τελευταία σας αντίο με τις καλές σας σκέψεις και διαλογισμούς. Είναι πολύ σημαντικό.
Η Αναστασία έτρεχε με ταχύτητα 80-100 χιλιόμετρα την ώρα κατά μήκος ενός μεγάλου δρόμου, όπου όλοι πάνε με τέτοια ταχύτητα.
Πάντα οδηγούσε με ασφάλεια και ακρίβεια.
Και τότε η μηχανή της άρχισε να ταλαντεύεται».
economistas.gr
Νεότερη Παλαιότερη