Τι ισχυρίζεται η 35χρονη που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι

Ψύχραιμη εμφανίστηκε στον εισαγγελέα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

H κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια, απαντώντας στην ερώτηση του εισαγγελέα για ποιον λόγο είχε αγοράσει την περούκα, ανέφερε ότι δεν της είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της και δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιον λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Για τη μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεσης, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καμπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει, το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Για το θύμα η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της. Αρνήθηκε ωστόσο ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα. Ερωτηθείσα για τον επιχειρηματία που κατά την αστυνομία ήταν και η αιτία για τις εμμονές της 35χρονης, η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς ωστόσο να ισχυριστεί ότι φοβόταν ότι η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η 35χρονη συνέχισε να χρησιμοποιεί την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση. Καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, το βιτριόλι το οποίο κόστισε 4,5 ευρώ το είχε παραγγείλει και αγοράσει μέσω Διαδικτύου.

Απαντώντας στην ερώτηση αν ξέρει για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, απάντησε «ναι, ξέρω τι έχει πάθει».
Νεότερη Παλαιότερη