Ο μεγιστάνας Ελον Μασκ, σε τρίο με διάσημες ηθοποιούς ;

Το σουπερμόντελ Κάρα Ντελεβίν είναι μία ακόμα σελέμπριτι που βρίσκεται μπλεγμένη στην αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση την οποία έχει καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ εις βάρος της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, μετά το επεισοδιακό τους διαζύγιο. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Mail, μία νέα κατάθεση από έναν φίλο και πρώην γείτονα της Χερντ παρουσιάζει την εντυπωσιακή bisexual καλλονή ως συμμετέχουσα σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» (δηλαδή ερωτική σχέση με τρεις παρτενέρ) μαζί με την πρώην σύζυγο του Ντεπ και τον Έλον Μασκ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, στην κατάθεσή του στους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ, ο Τζος Ντρου (ο οποίος υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με την κολλητή της Χερντ, την Ρακέλ «Ρόκι» Πένινγκτον) αποκάλυψε ότι το «τρίο» πέρασε μια καυτή νύχτα στο ρετιρέ διαμέρισμα του Ντεπ στο Λος Άντζελες στα τέλη του 2016, όταν η Χερντ ήταν ήδη σε διάσταση από τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Σε αποσπάσματα της κατάθεσης του Ντρου που δημοσιεύει η Daily Mail, η νομική ομάδα του 57χρονου σταρ ρωτά τον άνδρα - που στο παρελθόν ζούσε δωρεάν σε ένα από τα πολλά γειτονικά διαμερίσματα που ανήκουν στον σταρ - τι γνωρίζει για το φημολογούμενο «ερωτικό τρίγωνο». «Σου είπε ο Ρόκι ότι η Άμπερ Χερντ είχε ερωτική σχέση με την Κάρα Ντελεβίν ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ;», ρωτά ο δικηγόρος Μπέντζεμιν Τσου. «Ναι», απαντά ο Ντρου, που πλέον έχει χωρίσει από την Πένινγκτον αλλά ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι έκανε παρέα με την Χερντ μέχρι και την περασμένη χρονιά και ότι εκείνη πληρώνει τον δικηγόρο του.

«Σου είπε ποτέ ή άφησε να εννοηθεί ότι ενώ η Άμπερ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ, η ίδια μαζί με τον Έλον Μασκ και την Κάρα Ντελεβίν πέρασαν μια νύχτα μαζί;» ρωτά ο δικηγόρος για να λάβει την επιβεβαίωση από τον Ντρου, ο οποίος διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία. «Είχαν επομένως ερωτική σχέση οι τρεις τους;» επιμένει ο δικηγόρος. «Απ' ό,τι είχα καταλάβει, ναι», απαντά ο φίλος της Χερντ.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, το χρονοδιάγραμμα της ερωτικής σχέσης της Χερντ με τον Έλον Μασκ παραμένει κάπως ασαφές. Ειδικότερα, παρόλο που ο μεγιστάνας της Tesla επιμένει ότι ο δεσμός ξεκίνησε μετά την κατάρρευση του γάμου με τον Ντεπ τον Μάιο του 2016, ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» υποστηρίζει σε δικαστικά έγγραφα ότι, προσωπικό στο κτίριο όπου διέμενε το ζευγάρι είχε δει τον Μασκ να επισκέπτεται αργά το βράδυ την πρώην σύζυγό του, όταν εκείνος έλειπε σε γυρίσματα το 2015.

Την περασμένη χρονιά ο Ντεπ είχε ζητήσει μέσω των δικηγόρων του από τον πολυεκατομμυριούχο να παραδώσει τυχόν μηνύματα, email ή επιστολές που αντάλλαξε με την Χερντ κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού γάμου ο οποίος έληξε πριν 4 χρόνια. Παρόμοια κλήτευση έλαβε και ο ηθοποιός Τζειμς Φράνκο, που έκανε παρέα με την Χερντ εκείνη την περίοδο. Συγκεκριμένα, ο Ντεπ ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε αναφορά της Χερντ στον τεράστιο καυγά τους τον Μάιο του 2016, o οποίος κατέληξε με την Χερντ να καταθέτει αίτηση περιοριστικών μέτρων, ισχυριζόμενη ότι ο Ντεπ της πέταξε ένα κινητό και τη χτύπησε. Ο ίδιος ο Ντεπ αρνείται κατηγορηματικά ότι υπήρξε κακοποίηση από τη μεριά του κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Χερντ, ενώ έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι η πρώην σύζυγός του ήταν εκείνη που είχε βίαια ξεσπάσματα.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας από τον κύκλο του Ντεπ αναφέρουν ότι ο σταρ «δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο» κλήτευσης της 27χρονης Κάρα Ντελεβίν, καθώς μπορεί να γνωρίζει πληροφορίες για τους καυγάδες του με την πρώην σύζυγό του, που ενδεχομένως θα φανούν χρήσιμες στους δικηγόρους του.

Η «θολή» σχέση της Κάρα Ντελεβίν με την Άμπερ Χερντ
Η εντυπωσιακή Ντελεβίν, που μιλά ανοιχτά για την ερωτική της έλξη και προς τα δύο φύλα, χώρισε πρόσφατα από την Άσλεϊ Μπένσον, ενώ φήμες την ήθελαν να συνδέεται στο παρελθόν με μια σειρά από σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Μάιλι Σάιρους, Χάρι Στάιλς, Μισέλ Ροντρίγκεζ και Πάρις Τζάκσον.

Για πρώτη φορά ενεπλάκη στην ταραχώδη σχέση του Ντεπ και της Χερντ το 2016, όταν ένα ρεπορτάζ σε ταμπλόιντ εφημερίδα ανέφερε ότι ο 57χρονος σταρ βασανιζόταν από υποψίες ότι η τότε γυναίκα του τον απατούσε με τη Βρετανίδα καλλονή. Παρόλο που η Ντελεβίν είχε φωτογραφηθεί πολλές φορές δημόσια με την Χερντ σε βραδινές εξόδους τους για διασκέδαση, η φημολογούμενη σχέση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail δημοσιεύει μια φωτογραφία που δείχνει μια γυναίκα η οποία μοιάζει πολύ με την Ντελεβίν να μπαίνει στο ιδιωτικό ασανσέρ που οδηγούσε στο ρετιρέ του Ντεπ στα τέλη του 2016. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ίδια κάμερα ασφαλείας που είχε «συλλάβει» την Χερντ και τον Μασκ να αγκαλιάζονται στο ίδιο ασανσέρ την ίδια χρονιά. Παρόλο που οι δύο εικόνες δεν έχουν χρονική σφραγίδα, μαρτυρίες από προσωπικό του κτιρίου φαίνονται να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς ότι τα τρία άτομα βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο σε μία τουλάχιστον περίσταση, την παραμονή της Ημέρας των Ευχαριστών του 2016.

Σε κατάθεσή της το 2017, η Τρίνιτι Κορίν Εσπάρζα (εργαζόμενη στο κτίριο) είχε πει για το φημολογούμενο «ερωτικό τρίο»: «Τους είδα να ανεβοκατεβαίνουν με το ασανσέρ ξανά και ξανά. Η Κάρα ανεβοκατέβαινε και μετά ο Έλον και η Άμπερ ανεβοκατέβαιναν. Πατούσαν το κουμπί ξανά και ξανά και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς να ανεβούν πάλι επάνω, έτσι πήγαν με τις σκάλες».
Νεότερη Παλαιότερη