Χαλκιδική : Ενα ταξίδι σε μοναδικές, παραδοσιακές γεύσεις

Σπιτικές γεύσεις πλάι στην θάλασσα, οικογενειακή ατμόσφαιρα, μεγάλες και πεντανόστιμες μερίδες σε τιμές προσιτές, είναι κάτι που πολλοί ονειρευόμαστε να ζήσουμε στην Χαλκιδική, πλην όμως τα τελευταία χρόνια αρκετά δύσκολο.

Ευχάριστη πραγματικά έκπληξη στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής, αποτελεί μία επίσκεψη στο εστιατόριο Olympic. Μία κλασική Ελληνική ταβέρνα, με τα τραπέζια κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό είτε μετά το μπάνιο στην παραλία, είτε για μία ωραία νυχτερινή  έξοδο με παρέα.

Γεύσεις όπως αυτές που συνηθίσαμε,  σε ταβέρνες που διαχειρίζονταν και μαγείρευαν οικογένειες ολόκληρες, με την κουζίνα να μοσχομυρίζει φαγητά γνώριμα,που ξυπνούν αναμνήσεις από τα παλιά.

Κρεατικά και θαλασσινά μαγειρεμένα με αγάπη και μεράκι, σε συνταγές  κλασικές, χωρίς επιτιδευμένη διάθεση για νεωτερισμούς και πειραματισμούς.

Τα φημισμένα μύδια Ολυμπιάδας, μαγειρεμένα και σερβιρισμένα σε άπειρες εκδοχές, όλοι οι θαλασσινοί μεζέδες, ολόφρεσκα ψάρια όλων των μεγεθών και για όλα τα βαλάντια, σαλάτες και ορεκτικά, εκλεκτά ντόπια κρέατα ψημένα στα κάρβουνα, συμπληρώνουν ένα μενού που δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο.















Το σέρβις ευγενικό και διακριτικό, η κουζίνα ορθάνοιχτη στα μάτια των επισκεπτών του εστιατορίου.


31 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του εστιατορίου Olympic, ο Βασίλης και η Μαρία που διαχειρίζονται πλέον την οικογενειακή επιχείρηση τα τελευταία χρόνια, έχουν ήδη δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στους επισκέπτες της Ολυμπιάδας και η πελατεία  που γεμίζει καθημερινά το μαγαζί τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση και απόδειξη της επιτυχημένης πορείας τους.

 Σελίδες σε Facebook
https://www.facebook.com/olympic.hotel.olympiada/

και instagram :
https://www.instagram.com/olympichotelolympiada/







Νεότερη Παλαιότερη