Πανικός και κοσμοσυρροή, με το άνοιγμα των οίκων ανοχής

Οι οίκοι ανοχής άνοιξαν τη Δευτέρα (15/6) μετά από τρεις μήνες, και αυτές τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας τους γίνεται... το έλα να δεις!


Από την πρώτη μέρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση, ενώ θυμίζουμε τα λόγια μιας ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής στη Φυλής, που λέει: «Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους... διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο».

Και αυτό, μάλιστα, συμβαίνει μάλλον αναπάντεχα, καθώς, κάτι τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να τηρούνται από τους πελάτες για τον κορονοϊό και κάτι τα στοιχεία επικοινωνίας που πρέπει να αφήνουν, δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα για τους οίκους ανοχής ενόψει της επαναλειτουργίας τους.

Ο κόσμος, ωστόσο, φαίνεται πως τα... αγκάλιασε, αφού παρατηρείται, όπως προείπαμε, κοσμοσυρροή.

«Τρεις μήνες περιμέναμε»
Χαρακτηριστικό, εξάλλου, είναι και το ρεπορτάζ του STAR.
Μια εργαζόμενη σε οίκο ανοχής δηλώνει στην κάμερα: «Υπάρχει λίγος φόβος. Έρχονται με μάσκα και μας λένε ''φοβόμαστε λίγο, αλλά δεν έχουμε τι να κάνουμε''».

Αλλά ακόμη πιο χαρακτηριστικά είναι τα λόγια ενός ηλικιωμένου πελάτη, που λέει: «Ε, τι να κάνουμε; Το ρισκάρουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Τρεις μήνες περιμέναμε».
Νεότερη Παλαιότερη