Άλλος ένας χωρισμός, στην πολύπαθη Ελληνική σόουμπιζ

Άλλος ένας χωρισμός, στην πολύπαθη Ελληνική σόουμπιζ

Η δημοσιογράφος του Mega, Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της σεφ, Aκης Δρούγκας, αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών.

Οι δυο τους, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης και κοινή συγκατοίκηση, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού αναφέρουν ότι τα προβλήματα φάνηκαν ξεκάθαρα την περίοδο της καραντίνας. «Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως, για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της στο παρελθόν. Ωστόσο τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να παραμείνουν «έναν πρώην ζευγάρι με καλές σχέσεις».

Αυτή την περίοδο η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Νίκο Φιλιππίδη.
Νεότερη Παλαιότερη