Χαλκιδική : Εμβληματική ψαροταβέρνα, στον 29ο χρόνο λειτουργίας της

Χαλκιδική : Εμβληματική ψαροταβέρνα, στον 29ο χρόνο λειτουργίας της

Στις μέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολο για μία επιχείρηση εστίασης να επιβιώσει για πολύ καιρό, πόσο μάλλον αν είναι ανοιχτή μόνον τους καλοκαιρινούς μήνες και μάλιστα στη Χαλκιδική, η οποία έχει σχετικά μικρή τουριστική περίοδο.
Εξαίρεση στον κανόνα και παράδειγμα προς μίμηση, η εμβληματική ψαροταβέρνα "καπετάν Μανώλης" στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής.

Μπαίνοντας στον 29ο χρόνο λειτουργίας της, αποδεικνύει σε όλους πως η επιμονή στην σταθερή, εξαιρετική πάντα ποιότητα, των προσεκτικά διαλεγμένων πρώτων υλών, των μοναδικά εκλεπτυσμένων γεύσεων, του εξαιρετικού, σαν από card postal τουριστικών αναμνήσεων χώρου και την πλουσιοπάροχα Ελληνική οικογενειακή φιλοξενία, στην ψαροταβέρνα του καπετάν Μανώλη, σίγουρα ξέρουν πώς να δημιουργούν στιγμές μοναδικής καλοκαιρινής απολαύσης.

Ψάρια εξαιρετικής ποιότητας, έρχονται καθημερινά από το ιδιόκτητο καϊκι της οικογένειας, δίνοντας την δυνατότητα να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο δύσκολες  επιθυμίες των απαιτητικών καλοφαγάδων που συρρέουν καθημερινά στην πανέμορφη Ολυμπιάδα για να επισκεφτούν την θρυλική ψαροταβέρνα.













Στην αυλή πάνω στο κύμα, κάτω από την δροσιά των δέντρων, οι παρέες δοκιμάζουν τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα της θάλασσας, 
μαγειρεμένα με αγάπη και πίστη στην Ελληνική παράδοση.







Πλάι στα ευμεγέθη και ποιοτικά ψάρια, τα μύδια της Ολυμπιάδας πρώτα σε ποιότητα και γεύση σε όλη την Ελλάδα, μαγειρεμένα με 12 διαφορετικούς τρόπους, από τα παραδοσιακά αχνιστά μύδια το μυδοπίλαφο και το μύδι πέστο (!!!), αποτελούν πειρασμό για τον κάθε υποψιασμένο επισκέπτη.







Ανάλογα με τις μέρες και την τύχη των επισκεπτών, ολόφρεσκα όστρακα κάθε είδους, γαρίδες, καραβίδες και αστακοί, στολίζουν τις βιτρίνες και περιμένουν την επιλογή από τους τυχερούς της στιγμής.

Καλαμάρια και σουπιές, χταπόδι λιαστό για αυτούς που ξέρουν, αποτελούν το ιδανικό πρώτο πιάτο και συνοδεία των εκλεκτών αποσταγμάτων.






Ατελείωτη ποικιλία από ολόφρεσκες σαλάτες συμπληρώνουν το παζλ των γεύσεων για μία αξέχαστη πραγματικά πανδαισία γεύσεων και  εικόνων.



Η κουζίνα, με την ενορχήστρωση της καταξιωμένης σεφ Σμαρώς Ανδριώτου, δημιουργεί γευστικά θαύματα, καθώς με την καθοδήγηση και την επίβλεψη της παραμικρής λεπτομέρειας από τον μαιτρ και ιδιοκτήτη της επιχείρησης Αντώνη Ανδριώτη, γίνεται εύκολα αντιληπτό, το πως από την ίδρυση της ψαροταβέρνας, 29 χρόνια πριν από τον καπετάν Μανώλη, φτάσαμε στην σημερινή εικόνα μιας επιχείρησης πρότυπο, που αποτελεί από μόνη της τουριστικό προορισμό στη Χαλκιδική.

καπετάν Μανώλης @ social media

fb : https://www.facebook.com/profile.php?id=1139690545

location : https://goo.gl/maps/xKe9mgsUMx6o8AHX8

instagram : https://www.instagram.com/kapetan_manolis/
Νεότερη Παλαιότερη