Ο Γλύξμπουργκ πούλησε το παλάτι στο Λονδίνο

Τιμή πώλησης ρεκόρ για το αρχοντικό του Κωνσταντίνου στο Λονδίνο
To αρχοντικό που αγόρασε τη δεκαετία του 70 πληρώνοντας 325.000 λίρες, πωλήθηκε σε τιμή που υπερβαίνει τα 6 εκατομμύρια λίρες, παρά το lockdown.


Πωλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο Λονδίνο σε τιμή 6 εκατομμυρίων λιρών. Το πρώην "παλάτι" της οικογένειας στο Λονδίνο που βρίσκεται στο προάστιο Hampstead Garden, παρά το lockdown, κατάφερε να πίασει πολύ μεγάλη τιμή, όπως σχολιάζει το μεσιτικό γραφείο.

Ο Κωνσταντίνος αγόρασε το ακίνητο στις αρχές της δεκαετίας του '70, έναντι 325.000 λιρών.
Το αρχοντικό έχει έκταση 880 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται κοντά στην περιοχή Billionaire’s Row, όπου ζουν οι δισεκατομμυριούχοι.

Από αυτό το σπίτι έχουν περάσει πολλά μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας μεταξύ αυτών και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Γουίλιαμ, που είναι βαφτιστήρι του Κωνσταντίνου και ο Χάρι, πήγαιναν συχνά εκεί μαζί με την μητέρα τους, με κάνοντας βόλτα με το cabrio αυτοκίνητό της.


Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού, αποπνέει πολυτέλεια και διακριτική φινέτσα, όπως αναφέρει το μεσιτικό γραφείο.

Εξαλλου, όπως τονίζει, σε αυτό το σπίτι δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα χώρου, αφού διαθέτει μεταξύ άλλων 13 σουίτες - υπνοδωμάτια.

Η οικογένεια εγκαταστάθηκε σε αυτό το σπίτι όταν έφυγε από την Αθήνα και εκεί μεγάλωσαν τα παιδιά τους. Πλέον, το ζευγάρι ζει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι.

Νεότερη Παλαιότερη