Γάμος, με την βοήθεια...Αστυνομικών δυνάμεων

Όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο σε ορεινό χωριό των Καλαβρύτων. 

Το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς τη μέρα που θα πήγαιναν στην εκκλησία του χωριού, να πάρουν την ευλογία και να ζήσουν ευτυχισμένοι για την υπόλοιπη ζωή τους, με τις ευχές όλων των καλεσμένων, συγγενών και φίλων.

Μόνο που, σύμφωνα με το tempo24, οι συγγενείς... δεν πήγαν! Κι όχι μόνο, αυτό, αλλά το ζευγάρι συνόδευσε στον μικρό Ιερό Ναό η αστυνομία. Μάλιστα οι αστυνομικοί παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και απ ότι φάνηκε ήταν οι μοναδικοί καλεσμένοι που ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον!

Και όχι, δεν έφταιγε ο κορονοϊός... Αλλά κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά... για έναν γάμο που κατά κοινή ομολογία, αποτελεί την ύψιστη χαρά στη ζωή των ανθρώπων.

Κι ενώ λοιπόν η μεγάλη στιγμή έφτανε και το Σάββατο στο χωριό, θα είχαν χαρές, το σόι του γαμπρού και το σόι της νύφης πιάστηκαν στα χέρια! Τα αίματα άναψαν για τα καλά και μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δύο ημέρες πριν το γάμο, βγήκαν και ... μαχαίρια. Η ένταση μεταξύ των δύο σογιών, ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει κανέναν.

Ο γάμος, όμως έγινε κανονικά. Μόνο έγινε υπό την αυστηρή επιτήρηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία και συνόδευσε το ζευγάρι στην εκκλησία αλλά και παρέμεινε εκεί δίπλα τους, μέχρι να τελειώσει το μυστήριο. Στην εκκλησία εκτός από τους αστυνομικούς, παρευρέθηκαν, φυσικά οι κουμπάροι και μερικοί φίλοι του ζευγαριού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη