21χρονος φοιτητής, ο φονιάς του διαιτητή και της αρραβωνιαστικιάς του

21χρονος φοιτητής, ο φονιάς του διαιτητή και της αρραβωνιαστικιάς του
Ο Ιταλός ρέφερι Ντανιέλε Ντε Σάντις και η αρραβωνιαστικιά του Ελεονόρα Μάντα δολοφονήθηκαν μέσα στην οικία τους στο Λέτσε και ο δράστης ομολόγησε πως το έκανε για εκδίκηση!


Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ο Ιταλός ρέφερι Ντανιέλε Ντε Σάντις και η αρραβωνιαστικιά του Ελεονόρα Μάντα μέσα στην οικία τους στο Λέτσε και ο λόγος είναι πραγματικά απίστευτος.

Ένας 21χρονος ομολόγησε πως είναι ο δολοφόνος του διαιτητή και της φίλης του και το έκανε για εκδίκηση. Ο ένοχος της δολοφονίας συνελήφθη χθες το βράδυ και ώρες αργότερα κατέρρευσε και παραδέχθηκε ότι είχε μαχαιρώσει περισσότερες από 60 φορές τον Ιταλό ρέφερι και την αρραβωνιαστικιά του.

Πριν από μια εβδομάδα, τα νέα συγκλόνισαν όλους τους φίλαθλους της Ιταλίας και όχι μόνο, αφού ο διαιτητής της Serie B και της Serie C, ο 33χρονος Ντανιέλε Ντε Σάντις και η 30χρονη αρραβωνιαστικιά του δολοφονήθηκαν βάναυσα στο σπίτι τους στο Λέτσε.

Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι είδαν έναν άνδρα να φεύγει από τη σκηνή του εγκλήματος με σακίδιο και το πρόσωπό του καλυμμένο, αλλά μερικοί γείτονες εξήγησαν στην αστυνομία ότι το θύμα, η Ελεονόρα Μάντα, είχε φωνάξει το όνομά του πριν πεθάνει.

Η αστυνομία ερευνούσε από τότε και χθες το βράδυ κατάφεραν να συλλάβουν τον κύριο ύποπτο για αυτήν τη διπλή δολοφονία. Ο δολοφόνος είναι ο 21χρονος Αντόνιο Ντε Μάρκο, ο οποίος ομολόγησε.

Συγκάτοικος με το θύμα του
Ο δράστης είναι φοιτητής νοσηλευτικής στο νοσοκομείο Vito Fazzi στο Λέτσε και το κίνητρό του ήταν εκδίκηση, καθώς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο δολοφόνος ήταν συγκάτοικος της Ελεονόρα Μάντα μέχρι τον περασμένο Αύγουστο στο ίδιο σπίτι όπου η ζωή της νεαρής γυναίκας και του συντρόφου της τελείωσε στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο διαιτητής είχε εξηγήσει στον Ντε Μάρκο ότι το σπίτι δεν δέχεται πλέον νέους ενοικιαστές επειδή το ζευγάρι είχε αποφασίσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως ζευγάρι σε αυτό το σπίτι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη