Χωρισμός-βόμβα, για την 27χρονη Αλεξάνδρα με τον 44χρονο Αριστομένη

Δύο χρόνια μετά τη γαμήλια τελετή-υπερπαραγωγή τον Ιούλιο του 2018 στο Τατόι, όλα δείχνουν ότι το εκρηκτικό μοντέλο που εκτοξεύτηκε στη δημοσιότητα μέσω του My Style Rocks και ο κατά 15 χρόνια μεγαλύτερός της γνωστός πλαστικός χειρουργός, αποφάσισαν να χωρίσουν

Όλα ξεκίνησαν σήμερα όταν η είδηση του ξαφνικού χωρισμού του ζευγαριού έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ύστερα από μια ανάρτηση που αποκάλυπτε έναν έντονο καυγά τους ο οποίος οδήγησε στον οριστικό χωρισμό. Μάλιστα σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση «ο γνωστός γιατρός έδιωξε την πανέμορφη Αλεξάνδρα από το σπίτι».

Η είδηση παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Love it», όπου αναφέρθηκε ότι το πρώην ζευγάρι επέλεξε να χωρίσει χωρίς εντάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει διαζύγιο, όμως είναι σε διάσταση, όπως ειπώθηκε.

Η πρώτη γνωριμία
Πρωτοσυναντήθηκαν στο Κολωνάκι, σε ένα café. H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δούλευε υποδοχή στην πόρτα και ο Αριστομένης είχε βγει με τους φίλους του για καφέ. Όλα έγινα πολύ γρήγορα. Η παρέα κάθισε σε ένα τραπέζι κοντά στην πόρτα, την προσοχή του Αριστομένη τράβηξε αμέσως η ξανθιά καλλονή που στεκόταν όρθια δίπλα τους, αλλά κι εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία μόλις άκουσε ότι είναι πλαστικός χειρουργός.

Άρχισε να τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις: «Σκέφτομαι να κάνω το στήθος μου… Θα πονέσω; Έχει γρήγορη ανάρρωση;». Η Αλεξάνδρα τότε ήταν σε άλλη σχέση, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο χώρισε.

Όταν ύστερα από καιρό ξανασυναντιούνται με τον Αριστομένη για έναν καφέ, όλα γίνονται ακαριαία. «Εκεί είναι που κατάλαβα ότι αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής μου, το άλλο μου μισό» έχει εξομολογηθεί ο πλαστικός χειρουργός. Από τότε γίνονται αχώριστοι, πολύ σύντομα είναι ζευγάρι και συγκατοικούν στα βόρεια προάστια.

Η αυξητική στήθους και η επέμβαση στη μύτη της
Η πρώτη αφορμή για τη γνωριμία τους ήταν οι αισθητικές επεμβάσεις που (φοβόταν αλλά) ήθελε να κάνει η Αλεξάνδρα. «Από μικρό κοριτσάκι ήθελα να έχω πιο ζουμερό στήθος» έχει δηλώσει η ίδια.

Με απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον αφήνεται στα χέρια του αγαπημένου της, ο οποίος αναλαμβάνει να χαρίσει μεγαλύτερες καμπύλες στο στήθος της και επί τη ευκαιρία της προτείνει να διορθώσει στη μύτη της το διάφραγμα και ένα μικρό κλικ στο σχήμα. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ αγωνία, είναι το πρώτο της χειρουργείο, αλλά νιώθει ασφάλεια μαζί του και τον εμπιστεύεται τυφλά.

Αλλά και ο ίδιος, αφήνει τα συναισθήματά του έξω από την αίθουσα του χειρουργείου και αντιμετωπίζει την αγαπημένη του με την ίδια επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία που οφείλει απέναντι στους ασθενείς του. «Μα και στη μητέρα μου έκανα lifting… Την ετοιμάζω για το γάμο μας» δήλωνε γελώντας ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου, όταν μαζί με τη μέλλουσα τότε σύζυγό του είχαν βρεθεί παραμονές του γάμου τους, καλεσμένοι στην εκπομπή «Τατιάνα Live».






Από την Τρίπολη στο My Style Rocks
Η Αλεξάνδρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, ήταν ένα ζωηρό παιδί που ήθελε να διεκδικήσει την ανεξαρτησία του. Ο μπαμπάς της διευθυντής αρχαιολογίας, η μαμά της είχε κατάστημα ρούχων και μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.

Για να εξασφαλίσει το χαρτζιλίκι της δουλεύει σε ένα μαγαζί στην Τρίπολη από τα 17 της, αλλά καθώς είναι καλή μαθήτρια, περνάει στην Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Παίρνει το πτυχίο της ακριβώς στα 4 χρόνια, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ και να δουλεύει υποδοχή σε μαγαζιά.


Η εκτόξευσή της στη δημοσιότητα έρχεται το 2017, όταν αποφασίζει με την παρότρυνση του Αριστομένη που την εμψυχώνει, να διαγωνιστεί στο My Style Rocks. Η αναγνωρισιμότητα που εισπράττει από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ είναι θεαματική. 
Και εξαργυρώσιμη στα social media και το e-shop που έχει δημιουργήσει.

Η διαφορά ηλικίας και η πρόταση γάμου στη Μονεμβασία
Την Αλεξάνδρα και τον Αριστομένη τους χώριζαν περισσότερα από 15 χρόνια διαφορά, κάτι που δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους. Εκείνος στα 44 πλέον κι εκείνη στα 27, δεν αμφιταλαντεύτηκαν καθόλου πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι.

Η ζήλεια ήταν άγνωστη λέξη (και συναίσθημα) και για τους δυο τους, καθώς επικρατούσε η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η κατανόηση στη σχέση τους.

Η διαφορά επιπλέον στις επαγγελματικές τους κατευθύνσεις, λειτούργησε σαν δικλείδα αποσυμπίεσης και ηρεμίας για τον πολυάσχολο πλαστικό χειρουργό που διαθέτει ήδη πέντε ιατρεία ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα Γιάννενα, Βέροια) και είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι.

Η ρομαντική πρόταση γάμου γίνεται στη Μονεμβάσια λίγο πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς του 2018, που συμπίπτει με τα γενέθλια της Αλεξάνδρας. «Στο ξενοδοχείο που μέναμε του ζήτησα το δώρο το γενεθλίων μου, γιατί ήμουν ανυπόμονη, και την ώρα που φανταζόμουν κάτι άλλο, μου έβγαλε το δαχτυλίδι. Ήταν σοκ γιατί ήμασταν στο δωμάτιο εγώ με τα πιτζαμάκια μου και όχι καλά ντυμένη, σε δείπνο. Αυτό έγινε στα δυόμισι χρόνια σχέσης» έχει περιγράψει η ίδια στην Espresso.

Ο γάμος- υπερπαραγωγή στο Τατόι
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 και παντρεύτηκαν στις 7 Ιουλίου του 2018 στον Άγιο Γεώργιο στο Τατόι, σε μια θεαματική γαμήλια τελετή, με πολλά πυροτεχνήματα και διάσημους καλεσμένους, όπου μεταξύ άλλων η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησαν ο Bo και η Έλλη Κοκκίνου (η έκπληξη του γαμπρού στη νύφη).

Το εντυπωσιακό νυφικό της όπως και το after wedding dress ήταν από την Anna Veneti Bridal Collection, το περίτεχνο χτένισμα της Αλεξάνδρας είχε επιμεληθεί ο γνωστός hair expert Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο παιδικός φίλος της από την Τρίπολη, Ηλίας Παπαδημητρίου, και η συμφοιτήτρια του γαμπρού, οδοντίατρος Έλενα Μαρκοπούλου, με τον σύζυγό της Νίκο Τρομπούκη.

Τελικά το όνειρο (σχεδόν) κάθε γυναίκας: να παντρευτεί τον πλαστικό της, φαίνεται να μην κράτησε για πολύ… Όμως η «κινητή διαφήμιση» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα εξακολουθεί να είναι ευεργετική για τον ‘’δημιουργό’’ της, Αριστομένη Γιαννόπουλο, ακόμη κι αν ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους κράτησε μόλις 6 χρόνια… και 2 (τουλάχιστον) πλαστικές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη