"Εκοψαν" το Big Brother, λόγω αισχρών σχολίων


  • Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς τη χυδαιότητα και το σεξισμό του σχολίου που έκανε ο παίκτης του Big Brother.
  • Ενός σχολίου που προκάλεσε οργή στα social media και κυβερνητική παρέμβαση. Πλέον, όλοι περιμένουν την αντίδραση του ΣΚΑΙ.
  • Κόπηκε το live streaming.
«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης σε άλλους δυο συμπαίκτες του στο Big Brother και (ευτυχώς) τα άκουσαν όσοι ξενυχτούσαν και έβλεπαν το reality του ΣΚΑΙ σε live streaming. 
Και ήταν τέτοιο το τσουνάμι της οργής που έκανε παρέμβαση και μάλιστα ηχηρή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με tweet του αργά το βράδυ της Κυριακής (06.09.2020) ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για “περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό” που “παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη” και για το οποίο “έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ”.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αποκαλύπτει πως επικοινώνησε με τον ΣΚΑΙ και ουσιαστικά του ζήτησε να αντιδράσει! 



Η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΙ ήταν να “κόψει” το live streaming του Big Brother. 
Πληροφορίες ανέφεραν πως νωρίτερα, η παραγωγή είχε καλέσει τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, δίνοντάς του το δικαίωμα της απολογίας. 
Μάλιστα, ενώ λεγόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να τεθεί θέμα αποβολής του 31χρονου Κρητικού, μετά την κυβερνητική παρέμβαση, τίποτα δεν είναι βέβαιο πλέον.

Πρώτο “χαστούκι” στο Big Brother
Σε πολλά από τα tweets που εκφράζουν την οργή των χρηστών για το εμετικό σχόλιο στο Big Brother, καλούνται οι εταιρίας που έχουν αναλάβει χορηγοί στο reality να αποχωρήσουν. Μια απ’ αυτές ήδη το έκανε. 

Η διοίκηση της Rigas Furniture ανακοίνωσε ότι μετά το περιστατικό με τις θλιβερές αναφορές για βιασμούς αποσύρει τη χορηγία της! 




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη