«Εγώ πενθώ και η μάνα μου δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση»

«Εγώ πενθώ και η μάνα μου δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση»
Δημόσια συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Βανέσα Μπράιαντ με τη μητέρα της η οποία σε τηλεοπτική συνέντευξή της ισχυρίστηκε ότι η κόρη της την έδιωξε από το σπίτι.

Η Σοφία Λέιν ανέφερε στο Univision πως η 38χρονη κόρη της, την ανάγκασε να φύγει από ένα σπίτι της οικογένειας ενώ απαίτησε να της επιστρέψει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Η χήρα του διάσημου μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ που σκοτώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε συντριβή ελικοπτέρου μαζί με την 13χρονη κόρη τους, Τζιάνα, σχολίασε στο περιοδικό People: «Ο σύζυγός μου και η κόρη μου πέθαναν απροσδόκητα και όμως η μαμά μου έχει το θράσος να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση μιλώντας αρνητικά για μένα, ενώ κάνει πως κλαίει για ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι που δεν ήταν στο όνομά της».
«Έβγαλε όλα τα διαμάντια της, άδειασε το διαμέρισμά που της είχα δώσει και έβαλε τα έπιπλα σε αποθήκη ώστε να φαίνεται πως την έχω αφήσει χωρίς υποστήριξη» είπε η Βανέσα Μπράιαντ: «Ο σύζυγός μου κι εγώ την έχουμε στηρίξει οικονομικά τα τελευταία 20 χρόνια και συνεχίζω να το κάνω, εκτός από τη μηνιαία διατροφή της».
Και πρόσθεσε: «Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δημοσιεύματα, δεν ήταν συναισθηματικά και σωματικά παρούσα τόσο στις κόρες μου όσο και σε μένα μετά τον θάνατο του συζύγου και της κόρης μου. Κοιτάζοντας μπροστά, βλέπω τι είναι πιο σημαντικό για την μητέρα μου και είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρό. Ελπίζω πως αυτή η δημόσια προβολή των προσωπικών μας σχέσεων θα σταματήσει εδώ».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη