Θρήνος για την 23χρονη Αγγελική που σκοτώθηκε σε τροχαίο, ξημερώματα Σαββάτου


H 23χρονη φοιτήτρια σκοτώθηκε τα ξημερώματα, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αμαλιάδα. Ο ξάδερφός της, χαροπαλεύει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 23χρονη

Το νήμα της ζωής της, κόπηκε ακαριαία. Σύμφωνα με το patrisnews.com, η άτυχη Αλίκη Καυκά από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου της, έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε, στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου. Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια.

Ο 30χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν ξάδερφός της. Τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη