Ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών, θύμα τροχαίου

Ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών, θύμα τροχαίου
Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Ρόδο, καθώς ένας 43χρονος άνδρας ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τους επιβάτες ενός προπορευόμενου οχήματος που είχε ανατραπεί, βρήκε φρικτό θάνατο αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο αδερφός του 43χρονου και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε περάσει από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος και είχε δει πως ο αδερφός του μαζί με άλλους γείτονες είχαν βοηθήσει την οδηγό του ανατραπέντος οχήματος, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «γύρνα σπίτι είναι όλα καλά».

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν στις 22:00 στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου ένα ιδιωτικής χρήσης όχημα λόγω απροσεξίας της οδηγού έπεσε πάνω στην νησίδα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα.

Στο ύψος αυτό της Εθνικής Οδού, υπάρχουν κατοικίες και οι ιδιοκτήτες τους έσπευσαν να βοηθήσουν την ανήμπορη οδηγό.
Στο σημείο του ατυχήματος έτρεξαν για βοήθεια έξι με επτά άτομα, όλοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν την αλλοδαπή οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο και στην συνέχεια κάλεσαν την οδική βοήθεια.

Την ίδια στιγμή από το σημείο πέρασε. ο αδερφός του άτυχου 43χρονου ταξιτζή, ο οποίος αφού έλαβε τη διαβεβαίωση από τον αδελφό του ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αποχώρησε με προορισμό την οικία του.
Μετά από πέντε λεπτά, ένα άλλο όχημα τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε προς τους ανθρώπους που είχαν σπεύσει για βοήθεια στο πρώτο αυτοκινητικό ατύχημα.

Οι περισσότεροι από τους γείτονες έτρεξαν προς την τσιμεντένια περίφραξη ενώ άλλοι ανέβηκαν πάνω στο διαχωριστικό τειχίο της Εθνικής Οδού.
Ο άτυχος 43χρονος έτρεξε προς την περίφραξη για να αποφύγει το όχημα που οδηγούσε ένας νεαρός οδηγός, δυστυχώς όμως το όχημα, το οποίο μετά από το φρενάρισμα του οδηγού πήγαινε σαν τρελό, πρόλαβε τον άτυχο ταξιτζή και τον στρίμωξε στην περίφραξη, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να βρεις ακαριαίο θάνατο.


Ο 43χρονος Γιάννης Σιμιακός ήταν παντρεμένος και είχε με δύο ανήλικα παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, δούλευε ταξιτζής και ήταν πολύ αγαπητός στην Ρόδο και στην Αφάντου την ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη