Αναζητείται υπήκοος Μπαγκλαντές, ύποπτος για διπλό φονικό

Αναζητείται υπήκοος Μπαγκλαντές, υποπτος για διπλό φονικό
Την Κυριακή (25.10.2020) μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, ημεδαπή, στα Χανιά, στη συνέχεια την Δευτέρα (26.10.2020) το μεσημέρι βρέθηκε σε ακόμη μία οικία το πτώμα ημεδαπού άντρα.

Οι δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα), όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από αλλοδαπό άτομο, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε, στην οικία της ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο υπήκοος Μπαγκλαντές, πρώτα στραγγάλισε με ένα κομμάτι πανί τον ηλικιωμένο που πήγε στο σπίτι που διέμενε ο δράστης πιθανόν για να ζητήσει τα χρωστούμενα ενοίκια, στη συνέχεια τον τοποθέτησε σε βαλίτσα και μετά πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης και στραγγάλισε και εκείνη με τον ίδιο τρόπο.

Από το σπίτι που ήταν ανάστατο, διαπιστώθηκε πως έλειπαν 10.000 ευρώ. 
Οι Αρχές ανακάλυψαν πως ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από την Κρήτη, εκμεταλλευόμενος τον πολύτιμο χρόνο που είχε στη διάθεσή του, γι’ αυτό και το σήμα για την αναζήτησή του έχει δοθεί από άκρη σε άκρη της χώρας. 
Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε πως έφτασε στον Πειραιά με το καράβι της γραμμής το πρωί του Σαββάτου, άρα το διπλό έγκλημα είχε γίνει από την Παρασκευή.
(Η φωτογραφία του υπόπτου για το στυγερό διπλό φονικό, είναι από το protothema.gr)


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη