Ωρες αγωνίας για την αγνοούμενη Άρτεμις

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της νεαρής γυναίκας: «Η κόρη μας να γυρίσει πίσω και όλα θα είναι όπως πριν. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι».

Στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media αναζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη η οικογένειά της, η οποία μάλιστα προτίθεται να κάνει μήνυση κατά αγνώστων, αφού το παιδί τους έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το νεαρό κορίτσι, φεύγοντας από το σπίτι του στο Κορωπί, ενημέρωσε την οικογένειά της ότι πρόκειται να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για να εργαστεί, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Πρόκειται για μια πολύτεκνη οικογένεια που ζει στο Κορωπί και από την περασμένη Παρασκευή, που εξαφανίστηκε η Άρτεμις, τα αδέρφια της ψάχνουν πόρτα-πόρτα σε πιθανά μέρη που θα μπορούσε να βρίσκεται η αγαπημένη τους αδερφή, αλλά και σε νοσοκομεία χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Άρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook έναν 24χρονο και είχε βγει ελάχιστες φορές μαζί του, καθώς οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτή τη γνωριμία.


Ο πατέρας της Αρτέμιδος, όπως ο ίδιος λέει, γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον νεαρό και πρόσφατα εκείνη του είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Το τελευταίο διάστημα, οι φίλες της έβλεπαν την κοπέλα στεναχωρημένη εξαιτίας του χωρισμού της με τον νεαρό άντρα και γενικότερα την χαρακτηρίζουν ως ένα παιδί με κλειστό χαρακτήρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη κοπέλα όταν έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.

Η Άρτεμις την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλαζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη